Monitorizare și protecție

Monitorizare și protecție

Protecție împotriva tensiunilor de descărcare

Cu soluțiile de la Phoenix Contact obțineți cea mai mare siguranță posibilă pentru sistemul dvs.

Înapoi la Sisteme pentru acoperiș

Categorii

Nu întotdeauna o lovitură de trăsnet directă în modulul fotovoltaic este cea care provoacă deteriorarea din cauza tensiunii excesive. Pot fi implicate și tensiunile de descărcare, prin intermediul suprafețelor modulelor și al cablurilor de tensiune continuă.

Alte cauze sunt cablurile defecte sau panourile fotovoltaice defecte. Pentru toate situațiile de pericol, eroare și întreținere, asigurați întreaga instalație de acoperiș cu noul sistem de deconectare a modulelor de la Phoenix Contact. Cu ajutorul software-ului de monitorizare creat special pentru instalații de acoperiș de până la 500 kW, descoperiți imediat eroarea la nivelul întregului sistem și, la nevoie, puteți reacționa imediat.

Avantajele dvs.

  • Toate seturile cu carcase de protecție împotriva prafului și a stropilor (IP65)
  • Instalare rapidă datorită seturilor fotovoltaice pre-asamblate
  • Cea mai mare siguranță posibilă, în cazul lucrărilor de întreținere și al pericolelor
  • Informat mereu și peste tot mulțumită alarmării prin e-mail sau SMS

Protecție împotriva tensiunilor de descărcare

Protecție la supratensiune pentru sisteme FV pentru acoperiș  

Seturile PV pre-asamblate protejează instalațiile de acoperiș, în mod fiabil

Phoenix Contact oferă cu seturile sale pre-asamblate, soluții fiabile de sistem care protejează direct invertorul de intrări de curenți continui, respectiv alternativi.

Astfel, inducerea unei tensiuni de descărcare este direcționată direct spre potențialul de masă. Invertoarele și alte dispozitive sensibile sunt astfel protejate de tensiunile de descărcare.

Deconectare module

Deconectare module PV  

Deconectare inteligentă la nivel de modul

Noul sistem de deconectare a modulelor fotovoltaice de la Phoenix Contact deconectează modulele fotovoltaice, pentru întreținere sau în caz de pericol, în mod inteligent și sigur.

Acesta poate fi integrat deosebit de simplu, în sistemele noi și în cele existente. De asemenea, dispune de o unitate inteligentă de pornire, care garantează repornirea automată a sistemelor fotovoltaice, în condiții sigure.

Monitorizare

Vizualizare pe web a suprafețelor  

Soluție de automatizare pentru sisteme de acoperiș

Software-ul de monitorizare PV Monitor+ este soluția eficientă pentru a asigura randamentul pe termen lung al sistemelor fotovoltaice de acoperiș.

Tensiunile și curenții sunt înregistrați de un controler compact modular. Dacă aceste valori depășesc sau se află sub parametrii setați, este trimisă o alarmă prin e-mail sau SMS. Astfel puteți ține performanțele sistemului dvs. mereu sub observație și puteți interveni imediat în caz de necesitate.

Monitorizarea și protecția fiabilă a sistemelor de acoperiș

De la protecția la supratensiune până la deconectarea la nivel de modul, Phoenix Contact oferă un portofoliu cuprinzător pentru sisteme de acoperiș.

Sistemul de deconectare a modulelor fotovoltaice scoate de sub tensiune fiecare modul în parte. Deblocarea are loc automat în cazuri de eroare, precum și la fiecare deconectare a invertorului. Soluția de monitorizare cu software-ul PV Monitor+ este concepută optimal pentru sisteme fotovoltaice utilizate în scop comercial și se bazează pe întregul pachet.

Monitorizarea și protecția sistemelor PV de acoperiș

Soluții integrate, de la deconectarea la nivel de modul până la monitorizarea sistemelor

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Serviciu

Vizualizare bazată pe web

PV-Monitor reprezintă un mod de vizualizare pe web, bazat pe componente industriale.


Sisteme fotovoltaice la îndemână

Solarcheck RSD decuplează în siguranță sistemele fotovoltaice.

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere