Monitorizare și protecție

Monitorizare și protecție

Protecție împotriva tensiunilor de descărcare

Cu soluțiile de la Phoenix Contact obțineți cea mai mare siguranță posibilă pentru sistemul dvs.

Înapoi la Sisteme pentru acoperiș

Categorii

Pentru a proteja în mod optim diferite componente ale sistemelor de acoperiș împotriva loviturilor directe de trăsnet și supratensiunii este necesară utilizarea unor cutii de joncțiune stringuri. Phoenix Contact oferă un portofoliu vast de diverse cutii de joncțiune stringuri care pot fi instalate și conectate imediat la sistemele dumneavoastră de acoperiș.

Avantajele dumneavoastră

  • Toate seturile cu carcase de protecție împotriva prafului și a stropilor (IP65)
  • Instalare rapidă datorită seturilor fotovoltaice pre-asamblate
  • Cea mai mare siguranță posibilă, în cazul lucrărilor de întreținere și al pericolelor
  • Combinație de dispozitive de comandă în conformitate cu standardele, datorită aplicării DIN EN 61439

Protecție împotriva tensiunilor de descărcare

Protecție la supratensiune pentru sisteme FV pentru acoperiș  

Seturile FV pre-asamblate protejează instalațiile de acoperiș, în mod fiabil

Phoenix Contact oferă cu seturile sale pre-asamblate, soluții fiabile de sistem care protejează direct invertorul de intrări de curenți continui, respectiv alternativi.

Astfel, inducerea unei tensiuni de descărcare este direcționată direct spre potențialul de masă. Pe baza unei specificații stabilite pot fi oferite în timp scurt noi variante.

Conectare

Pentru racordarea șirurilor de panouri fotovoltaice, cutiile de joncțiune stringuri sunt prevăzute fie cu trecerile noastre SUNCLIX prin panou, fie cu îmbinări prin înșurubare pe blocuri terminal de tip Push-in. Conectorul SUNCLIX de la Phoenix Contact, precum și blocul terminal de tip Push-in, îmbină avantajele unei instalări facile cu o conexiune fiabilă și care nu necesită întreținere.

Deconectare și decuplare

Oferim atât deconectare de urgență în caz de incendiu, respectiv funcție de disjunctor, cât și protecție împotriva supratensiunii într-un singur aparat. Prin intermediul unui întrerupător de oprire de urgență este posibilă deconectarea sistemului fotovoltaic de la distanță, oferind astfel cea mai mare siguranță posibilă în caz de pericol și în timpul efectuării lucrărilor de întreținere.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Vizualizare bazată pe web

PV-Monitor reprezintă un mod de vizualizare pe web, bazat pe componente industriale.

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere