Micro-invertoare

Micro-invertoare

Instalare simplificată

Prin intermediul sistemului de conectare, vă conectați permanent micro-invertoarele pe partea de curent continuu și curent alternativ.

Micro-invertoarele se montează direct pe modulul fotovoltaic. Umbra sau alte evenimente care reduc puterea nu mai joacă, astfel, niciun rol pentru alte module. Astfel pot fi obținute randamente semnificativ mai mari.

Nu mai sunt necesare nici interconexiunile complicate ale modulelor. Sunteți în căutarea unei tehnologii de conectare universale și simplu de instalat, pentru micro-invertoarele dvs.? Sistemul de conectare pentru micro-invertoare de la Phoenix Contact a fost dezvoltat special pentru a răspunde nevoilor dvs. Acesta poate fi pre-asamblat conform cerințelor dvs., pentru a permite o instalare simplă prin plug-and-play în locația de instalare.

Avantajele dumneavoastră

  • Distribuție tripolară, codată a pinilor conectorilor (protecție la inversarea polarității)
  • Fiabilitate maximă prin contactele SUNCLIX
  • Este posibilă utilizarea de micro-invertoare cu o putere de ieșire de 500 W
  • Sistem de conectare integrat pentru partea de curent continuu și curent alternativ a micro-invertoarelor

Conectare dispozitiv

Micro-invertoare în aplicații  

Cele mai mari puteri la nivel de modul, grație micro-invertoarelor

Cu conectorii c.c. SUNCLIX ca fișă dispozitiv pentru micro-invertoare sau pentru asamblare în câmp, pe partea modulului obțineți o putere mare și cea mai bună calitate.

Tehnologie de conectare c.a.

Tehnologie de conectare c.a. pentru micro-invertoare  

Distribuitor c.a. în Y, special pentru utilizarea micro-invertoarelor

Conectorul c.a. în Y este format din două conexiuni tripolare, care sunt legate între ele prin linia principală (Trunk-Line), cu protecție la inversarea polarității.

Pe lângă intrarea Trunk-Line, suplimentar, secțiunea cuplajelor dispune de o intrare Drop-Line, care servește ca legătură la invertor.

Conectare la rețea

Conexiune în rețea pentru micro-invertoare în aplicații  

Fișele de conexiune la rețea permit intrarea curentului în rețea

Fișele de conectare la rețea reprezintă veriga de legătură între sistemul fotovoltaic și rețea.

În funcție de structura sistemului, legătura la rețea poate fi realizată prin fișe sau prin secțiunea de cuplare a conectorului c.a. în Y. Capătul liber al conductorului este plasat fie într-o cutie de distribuție, fie printr-o mufă de cablu într-o cutie de joncțiune la intrare.

Conectarea micro-invertoarelor

La utilizarea micro-invertoarelor, fiecare modul în parte lucrează întotdeauna în punctul optim, indiferent dacă este parțial umbrit sau nu.

Mărirea randamentului întregului sistem cu până la 20% poate fi obținută prin utilizarea micro-invertoarelor, în comparație cu arhitecturile cu invertoare pentru string-uri. Conectați micro-invertoarele de pe partea de curent continuu și curent alternativ, prin intermediul sistemelor de conectare de la Phoenix Contact.

Tehnologie de conectare pentru micro-invertoare

Tehnologie de conectare permanentă, pentru partea de curent continuu și curent alternativ a micro-invertoarelor

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere