Sisteme de energie hibride

Sisteme de energie hibride

Pentru condiții solicitante

Soluțiile și componentele robuste pentru sisteme hibride fotovoltaice rezistă chiar și în cele mai nefavorabile condiții de mediu.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Sisteme hibride fotovoltaice
    Sisteme hibride fotovoltaice

    Cu soluțiile pentru control în buclă deschisă și închisă asigurați operarea sistemelor hibride fotovoltaice.

Aproximativ 1,2 miliarde de persoane din întreaga lume nu au acces la curent electric. Din acest motiv, în numeroase locuri sunt utilizate generatoare diesel pentru a produce energia autonomă necesară. Cu toate acestea, costurile de carburant aferente generatoarelor diesel cresc în mod constant. Prin utilizarea sistemelor hibride fotovoltaice pot fi reduse în mod sustenabil atât cheltuielile financiare, cât și emisiile de CO2. În zonele rurale fără rețea electrică locală, precum și în țările în curs de dezvoltare și țările emergente, instalațiile fotovoltaice hibride se dovedesc a fi o alternativă rentabilă și ecologică pentru generarea curentului electric în afara rețelelor convenționale corespunzătoare.

Prezentare generală: sisteme de energie hibride

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere