Managementul conexiunii de intrare

Managementul conexiunii de intrare

Pentru rețele electrice stabile

Realizați un management fiabil al conexiunii de intrare, cu un efort al proiectării redus.

De asemenea, sistemele fotovoltaice descentralizate trebuie să contribuie la stabilitatea ridicată a rețelei. Operatorii de rețea responsabili impun, prin condițiile de conectare la rețea pentru sisteme fotovoltaice, domeniile care trebuie respectate pentru frecvența și tensiunea rețelei, precum și pentru puterea reactivă. Pentru a le putea controla, controlerele pentru sisteme de generare a energiei (EZA) din punctele de racordare la rețea înregistrează tensiunea și puterea reactivă existente.

Pe această bază se determină valorile de control respective pentru invertoare. Soluția constă în hardware-ul și software-ul de la Phoenix Contact, care se asigură că efortul proiectării rămâne redus la controlul conexiunii de intrare pentru rețele electrice stabile.

Avantajele dvs.

  • Controler EZA specific operatorilor de rețea
  • Afișarea datelor referitoare la energie, prin apăsarea unui buton de pe dispozitiv
  • Arhivare individuală pe termen lung, datorită tehnologiei performante de baze de date
  • Raportare personalizată, datorită analizei şi evaluării de date flexibile

Control optim al conexiunii de intrare

Controlere ca regulatoare ale conexiunii de intrare, în aplicații  

Controlere compacte pentru un control optim al conexiunii de intrare

Elementul central al controlerului EZA este reprezentat de controlerele Inline din clasa de putere 100, care se vor proiecta în conformitate cu IEC 61131.

Pentru controlerele compacte este disponibil un portofoliu cuprinzător de module de extindere. Operatorii de parcuri pot adapta această soluție, în mod optim, la cerințele sistemelor fotovoltaice respective.

Integrare în rețea

Dispozitiv de măsurare a energiei în aplicații  

Dispozitivele de măsurare a energiei înregistrează parametrii importanți dintr-un sistem fotovoltaic

Cu dispozitivele de măsurare compatibile cu rețeaua puteți monitoriza valorile nominale electrice, în mod centralizat și de la fața locului. Astfel puteți colecta toți parametrii relevanți ai sistemului fotovoltaic, prin intermediul unui controler compact și le puteți stoca într-o bază de date SQL.

Cu ajutorul dispozitivelor de măsurare a energiei de la Phoenix Contact, aveți soluția potrivită pentru integrarea optimă în rețea a sistemului dvs. fotovoltaic.

Management

Interfață pentru managementul sistemelor PV  

Reprezentarea grafică a unui software de management date

Phoenix Contact oferă un software de management al datelor, provenite de la mai mulți producători, pentru înregistrarea, arhivarea și evaluarea datelor de exploatare directe sau calculate.

Reprezentarea grafică a tendințelor și înregistrarea parametrilor selectați permit un management eficient și cuprinzător al sistemelor fotovoltaice.

Controlul conexiunii de intrare pentru o rețea electrică stabilă

Pe lângă cuplarea managementului conexiunii de intrare al operatorului de rețea, controlul individual al puterii reactive reprezintă o provocare importantă.

Parametrii de rețea din punctul de conectare la rețea sunt înregistrați de contoare și transmiși la un controler EZA central. Ulterior, valorile calculate din controlul puterii reactive sunt transmise la invertorul instalat în sistem.

Management conexiune de intrare pentru sisteme PV

Controlul fiabil al conexiunii de intrare, grație componentelor inteligente de automatizare de la Phoenix Contact

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere