Service și asistență

Service și asistență

Suntem la dispoziția dumneavoastră

Asistență de specialitate privind produsele și serviciile noastre - direct la fața locului, telefonic sau online.

Indiferent de operațiunile pe care doriți să le efectuați, motivul pentru care căutați o soluție tehnologică sau produsele pe care doriți să le utilizați: specialiștii noștri vă stau întotdeauna la dispoziție.

Prin intermediul conceptului nostru flexibil de servicii, vă oferim asistență în toate aspectele privind tehnica automatizării - de la aplicații și sisteme până la teme precum siguranța și securitatea cibernetică. Specialiștii noștri dispun de cunoștințe cuprinzătoare privind domeniile de utilizare și tehnologia. În asociere cu gama largă de produse Phoenix Contact, vă oferim de fiecare dată soluția adecvată pentru dumneavoastră.

Consultanță

Consultanță  

Beneficiați de know-how-ul experților noștri

Vă consiliem cu plăcere pentru planificarea și optimizarea mașinii sau a instalației dumneavoastră.

Aplicație și sistem
Soluția noastră include sistemul de comandă, sistemul de vizualizare, PROFINET și alte protocoale, pentru o adaptare optimă la aplicația dumneavoastră.

Securitate ICS și Ethernet industrial
Indiferent dacă aveți nevoie de rețele cu protecție intrinsecă, concepte pentru întreținerea la distanță securizată sau rețele radio performante, dezvoltăm pentru dumneavoastră o soluție adecvată.

Cursuri de formare și ateliere

Transfer de cunoștințe specializate  

Transfer de cunoștințe specializate în funcție de nivelul dumneavoastră de cunoștințe

Cu ajutorul programelor noastre cuprinzătoare de formare și cunoștințelor de specialitate ale instructorilor noștri, sunteți întotdeauna la curent cu cele mai noi evoluții.

Aplicație și sistem
Am pregătit pentru dumneavoastră un program de formare corespunzător pentru toate întrebările legate de tehnologia noastră de comandă și vizualizare.

Securitate ICS și Ethernet industrial
Cursurile de formare și sesiunile noastre practice de instruire vă permit dumneavoastră și colegilor dumneavoastră familiarizarea cu rețelele cu protecție intrinsecă și normele și directivele actuale relevante.

Proiectare

Proiectare  

Vă suntem alături în toate fazele decisive ale proiectului dumneavoastră

Beneficiați de experiența noastră și de rețeaua noastră de ingineri de proiect și parteneri de sistem în toate fazele proiectului dumneavoastră.

Aplicație și sistem
Vă oferim asistență personalizată în vederea implementării aplicației dumneavoastră sau a aplicației dumneavoastră subordonate cu Phoenix Contact.

Securitate ICS și Ethernet industrial
Vă oferim asistență pentru configurarea și punerea în funcțiune a rețelei dumneavoastră și vă oferim posibilități de optimizare a acesteia.

Asistență

Contact și asistență  

Vă puteți baza pe rețeaua noastră de service chiar și după achiziționarea produselor

Rețeaua noastră de service vă stă la dispoziție oriunde în lume pentru instalare, punere în funcțiune și operare.

Securitate ICS și Ethernet industrial
În cazul în care rețeaua dumneavoastră nu funcționează conform așteptărilor, remediem eventualele erori. Analizăm rețeaua dumneavoastră, oferim asistență pentru modificări ale configurației și recomandări pentru interacțiunea cu alte componente.

Informații suplimentare

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere