Întreținere la distanță prin rețeaua de telefonie publică

Întreținere la distanță prin rețeaua de telefonie publică

Simplu și rapid

Rețeaua de telefonie publică este disponibilă, datorită acoperirii sale cuprinzătoare, în aproape toate țările lumii.

Pentru accesul temporar de la distanță la mașinile și sistemele dumneavoastră amplasate la distanță, Phoenix Contact vă oferă modemuri analogice. Acestea permit întreținerea la distanță în cel mai simplu mod prin tehnologia dial-up consacrată, chiar și în cele mai îndepărtate zone din lume. Infrastructura telefonică analogică permite utilizarea routerului de bandă largă ADSL. Acesta conectează dispozitive Ethernet sau RS-232 industriale la internet prin intermediul unei linii DSL special concepute. Printr-o conexiune de internet de mare viteză, puteți accesa anumite mașini, sisteme sau rețele Ethernet integrale din întreaga lume.

Avantajele dumneavoastră

  • Comutarea integrată a anexelor A/B/J permite punerea în funcțiune rapidă la fața locului, fără o clarificare detaliată în avans a cerințelor furnizorului local
  • Utilizare facilă ca modem DSL sau ca router DSL, reglabilă din Web Based Management
  • Adaptare automată a semnalului de la DSL la LAN
  • Funcții integrate precum firewall, VPN, NAT

Router ADSL pentru utilizare la nivel mondial

Routerele de bandă largă ADSL permit realizarea unei conexiuni de internet de mare viteză pentru dispozitive industriale Ethernet și RS-232 și sunt compatibile cu toate standardele ADSL uzuale.

Prin comutarea integrată a anexelor A/B/J, dispozitivele pot fi ușor adaptate la cerințele operatorilor regionali de telecomunicații. Atunci când funcționează ca modem, dispozitivul acționează ca un simplu convertor DSL-LAN. Un router separat, montat în aval, preia funcțiile de router și firewall. Atunci când este utilizat ca router însă, dispozitivul preia aceste funcții și nu mai este necesar un router separat.

Router/modem ADSL  

Router/modem ADSL - un tip de dispozitiv conceput nu doar pentru utilizarea la nivel industrial, ci și pentru utilizarea flexibilă în alte domenii, la nivel mondial.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere