Întreținere la distanță prin internet și Cloud

Întreținere la distanță prin internet și Cloud

mGuard Secure Cloud

Întreținere la distanță "la cheie".

Datorită tehnologiilor de internet, dispuneți în permanență de posibilitatea de conectare la mașinile și sistemele dumneavoastră, oriunde v-ați afla. Cu ajutorul produselor Phoenix Contact vă puteți proteja conexiunile de rețea împotriva defecțiunilor și intervențiilor neautorizate. Acestea dispun de cele mai moderne mecanisme de securitate, precum VPN, codificări IPsec și firewall-uri integrate.

mGuard Secure Cloud permite conectarea în siguranță prin internet a angajaților de service la echipamentele supuse unor lucrări de întreținere de la distanță. Acesta oferă operatorilor, precum și firmelor care produc mașini și instalații o soluție completă VPN la cheie.

Avantajele dumneavoastră

  • Infrastructură VPN la cheie
  • Punere în funcțiune simplă, grație asistentului de configurare
  • Interfață web cu utilizare intuitivă
  • Compatibil cu toate echipamentele mGuard Security, toți clienții TC Cloud și clienții certificați VPN
  • Compatibilitate cu dispozitive iOS, precum iPad și iPhone

Prezentare generală a sistemelor de întreținere la distanță

întreținere la distanță  

Întreținere sigură la distanță pentru mediul industrial

Întreținere la distanță sigură pentru mediul industrial

Cu produsele mGuard, beneficiați de componente de securitate personalizate pentru soluția de întreținere la distanță utilizată în cadrul companiei dumneavoastră. Aceste echipamente de securitate robuste, adecvate pentru utilizarea în mediul industrial, conțin funcționalități firewall, routing și VPN pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice ostile sau defecțiunilor nedorite. În plus, acestea permit efectuarea în siguranță a lucrărilor de întreținere la distanță prin rețele publice. Phoenix Contact oferă diferite produse hardware și software în funcție de cerințe: de la dispozitive de montare pe șină, echipamente hardware portabile, dispozitive de 19 inch, routere de securitate cu interfață de telefonie mobilă integrată până la programe software de administrare centrale și Client VPN securizat.

mGuard Secure Cloud  

Componente funcționale ale mGuard Secure Cloud

Componentele funcționale ale mGuard Secure Cloud

mGuard Secure Cloud utilizează VPN-uri IPsec și garantează confidențialitatea, autenticitatea și integritatea tuturor datelor transmise între participanți. Acestea sunt testate conform celor mai înalte standarde de protecție a datelor, într-un centru de calcul din Germania cu un nivel ridicat de disponibilitate. mGuard Secure Cloud oferă întreprinderilor mici și mijlocii o infrastructură VPN fiabilă sub forma unui serviciu prin internet rentabil, adaptat în funcție de necesități.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere