Control de la distanță cu PROFICLOUD

Control de la distanță cu PROFICLOUD

Deschidere la nivel mondial, succes garantat

Deschideți chiar astăzi calea către viitor - experimentați alături de noi lumea Proficloud.

Proficloud, o platformă IoT deschisă cu posibilitate de scalare, vă oferă comunicații inteligente, tehnologie de comandă conectată, servicii Cloud inteligente, o analiză cuprinzătoare a datelor și astfel, un grad maxim de siguranță.

Utilizați posibilitățile nelimitate ale unei soluții bazate pe Cloud pentru transferul continuu al datelor de proces către centrul dumneavoastră de comandă. Cu ajutorul Proficloud , puteți conecta în mod simplu și sigur, prin internet, aparatele dumneavoastră descentralizate din câmp. Astfel, beneficiați de o monitorizare a stării și de control asupra datelor la nivel global.

Avantajele dumneavoastră

  • Flexibilitate și disponibilitate maximă grație automatizării prin internet nelimitate, independentă de loc
  • Gestionare simplă datorită prezenței participanților descentralizați în rețeaua locală
  • Automatizare eficientă grație unității Proficloud configurată și programată în prealabil
  • Comunicații sigure și certificate grație codificării TLS

Soluții Cloud pentru domeniul industrial

Automatizare pe bază de Cloud  

Automatizare pe bază de Cloud - rapid și sigur

Control la distanță eficient

Mulțumită Proficloud și componentelor sale, puteți beneficia în cel mai scurt timp de o conexiune securizată pentru control de la distanță eficient.

Cuplorul Proficloud poate fi integrat în rețeaua locală a centrului dumneavoastră de comandă. Cuplorul afișează toate dispozitivele legate prin Cloud la nivel global ca participanți locali la rețea. Controlerul se conectează la unitatea descentralizată prin internet cu ajutorul Proficloud. Ulterior, aceasta apare ca participant local în rețea și poate fi utilizată imediat fără a fi necesară configurarea sau programarea suplimentară. Componentele de intrare/ieșire conectate la controlerul descentralizat sunt puse automat în funcțiune.

Analiza datelor, de exemplu, pentru gospodărirea apei și a apei uzate

Tehnologie de control la distanță pentru stații de pompare descentralizate pentru apă uzată  

Tehnologie de control la distanță pentru stații de pompare descentralizate pentru apă uzată

Datele de operare actuale, precum nivelul, debitul sau consumul de energie al infrastructurii descentralizate sunt analizate în Proficloud și comparate cu alți parametri semnificativi. Astfel poate fi utilizată, de exemplu, o stație de pompare a apei uzate, în mod eficient și adaptat în funcție de necesități.

Mesajele de stare și de funcționare sunt transmise prin intermediul unei conexiuni la internet către camera de comandă. Din Proficloud pot fi obținute și alte informații importante, precum date meteorologice sau mecanisme supraordonate pentru funcționarea optimă. De asemenea, pot fi colectate, de exemplu, date de operare ale pompelor privind gestionarea ciclurilor de viață sau a consumului de energie, care pot fi utilizate în mod eficient pentru lucrări de întreținere preventivă.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere