Rețea publică de telefonie

Simplu și rapid

Simplu și rapid

Rețeaua de telefonie publică este disponibilă, datorită rețelei cuprinzătoare, în aproape toate țările lumii.

Simplu și rapid, prin intermediul rețelei de telefonie disponibile la nivel mondial

Pentru accesul temporar de la distanță pe mașini și sisteme îndepărtate, Phoenix Contact oferă modemuri analogice. Ele permit întreținerea la distanță în cel mai simplu mod prin tehnologia dial-up consacrată până în cele mai îndepărtate zone din lume.

Infrastructură analogică existentă permite folosirea tehnologiei de bandă largă ADSL. Routerele de bandă largă ADSL conectează dispozitive Ethernet sau RS-232 industriale via linie închiriată cu
internetul. Printr-o conexiune de internet de mare viteză puteți accesa anumite mașini, sisteme sau rețele Ethernet complexe din toată lumea.


Transfer de date prin rețeaua de telefonie publică

Spre produsele acestor soluții

În următoarea listă de produse găsiți componente cu care să puneți în aplicare această soluție pentru operarea și întreținerea la distanță.

Flexibilitate maximă cu routerul DSL de bandă largă

  • Anexa integrată comutare A/B permite o punere în funcțiune rapidă la fața locului. Nu e necesară o preclarificare amplă a cerințelor providerului local.
  • În plus, prin Web Based Management poate fi selectată simplu și în funcție de aplicație utilizarea dispozitivelor fie ca modem DSL sau router DSL.
  • Modemul DSL efectuează pe LAN o condiționare a semnalului de la DSL.
  • Routerul DSL oferă în plus funcționalități integrate de router, ca de ex. firewall, VPN, NAT ș.m.a.

 

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere