Conductori proprii

Conductori proprii

Prin cupru și fibră de sticlă

Cablați participanți îndepărtați simplu și eficient prin cabluri existente.

Rețele cu conexiuni prin cablu

Cu extenderul Ethernet de la Phoenix Contact realizați o comunicație de mare viteză prin legăturile telefonice proprii. Cabluri speciale Ethernet sau PROFIBUS nu sunt necesare
pentru distanțe de până la 20 de km.

Pentru o înaltă compatibilitate electromagnetică (EMV) în sistemul dvs. convertoarele de fibră optică sunt indispensabile. Spectrul larg de produse de la Phoenix Contact cuprinde atât dispozitive seriale cât și convertoare media pentru rețele precum PROFINET, Ethernet/IP și Modbus/TCP.


Structuri redundante pentru disponibilitate maximă

Fie că rețelele existente sunt modernizate cu cupru sau dacă instalațiile noi sunt echipate cu fibră de sticlă performantă - Phoenix Contact oferă portofoliul complet de produse pentru soluția de rețea planificată.

Spre produsele acestei soluții

În următoarea listă de produse găsiți componente cu care să puneți în aplicare această soluție pentru operarea și întreținerea la distanță.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere