Conectare cu WLAN și Bluetooth

Conectare cu WLAN și Bluetooth

Mobilitate pentru rețeaua dumneavoastră industrială

Ethernet fără fir – oferă cea mai înaltă flexibilitate și, în același timp, costuri de întreținere și de instalare reduse.

Profitați la automatizarea fabricii dumneavoastră de posibilitățile de comunicație fără fir în rețea și de componentele industriale fiabile de la Phoenix Contact. Cu Wireless Ethernet, puteți realiza soluții de rețea continue în sisteme extinse și puteți integra participanții mobili - în mod sigur și performant, fără lucrări de întreținere complexe.

Avantajele dumneavoastră

  • Integrare optimă și avantajoasă din punct de vedere al costurilor în rețele existente, grație conceptelor flexibile de instalare și configurare
  • Cea mai mare fiabilitate și disponibilitate, cu proprietăți optime pentru aplicații industriale
  • Utilizare versatilă Voice-over-IP până la securitate – prin Ethernet, ca standard comun de comunicații

Posibilități de comunicație fără fir în rețea

Cu ajutorul Wireless Ethernet de la Phoenix Contact pot fi realizate soluții de rețea permanente:

  • Integrarea participanților mobili
  • Comunicație sigură din punct de vedere funcțional
  • Conexiuni de comunicație rapide chiar și cu participanți aflați la distanță
Comunicație fără fir în rețea  

Soluții de rețea permanente cu WLAN

Conectarea vehiculelor de transport și a sistemelor de transport fără șofer

Roaming fără întreruperi  

WLAN 1100 și 5110 fac posibil un roaming fără întreruperi pentru FTS

Soluțiile de transport flexibile reprezintă baza unei producții și logistici rapide conform principiilor de bază ale Industriei 4.0. Astfel, în intralogistica modernă și în fabricile inteligente sunt utilizate din ce în ce mai mult sisteme de transport fără șofer (FTS) autonome.

Pentru o funcționare fiabilă și eficientă este esențială o comunicație fără fir transparentă și performantă. În acest sens, Phoenix Contact oferă soluții industriale wireless LAN corespunzătoare. Punctele de acces WLAN 5110 fac posibilă o iluminare WLAN fiabilă a halei sau a depozitului dumneavoastră. În cazul vehiculelor de transport și al sistemelor de transport poate fi folosit sistemul WLAN 1100 cu antene integrate. Roaming-ul deosebit de rapid împiedică întreruperea conexiunii și asigură o comunicație fiabilă.

Monitorizarea mașinilor și a instalațiilor cu ajutorul dispozitivelor smart

Conexiune WLAN securizată  

WLAN 1100 face posibilă o conexiune WLAN deosebit de sigură pentru diverși participanți ai rețelei

Accesați în mod simplu starea mașinilor dumneavoastră, cu ajutorul unui smartphone, al unei tablete sau al unui smartwatch. Cu ajutorul punctului de acces pentru mașini WLAN 1100 puteți integra dispozitive smart, în mod simplu și în special sigur, în rețeaua de mașini. Conceptul special cu antene integrate face posibilă o instalare deosebit de simplă direct la mașină sau la tabloul de distribuție.

Pentru mai multă siguranță, WLAN 1100 oferă posibilitatea de a securiza conexiunile cu parole unice, precum și de a reglementa accesul la rețea prin filtre. În acest mod, vă puteți asigura mult mai ușor că numai persoanele care sunt autorizate pot avea acces la mașină și la sistemele active.

Comunicație sigură din punct de vedere funcțional prin Bluetooth

Transfer de date securizat prin Bluetooth  

Transfer de date sigur din punct de vedere funcțional prin Bluetooth cu FL EPA 2 și tehnologia SafetyBridge

În cazul mașinilor sau al vehiculelor aflate în mișcare, transmisia sigură din punct de vedere funcțional a semnalelor este adesea o condiție preliminară de bază. Cu ajutorul unei soluții ProfiSAFE sau SafetyBridge prin Bluetooth sau WLAN, această funcție poate fi îndeplinită și wireless.

Componentele WLAN și Bluetooth de la Phoenix Contact asigură o transmisie wireless a semnalului robustă și fiabilă. Erorile sau expirarea timpului de așteptare la comunicație sunt detectate de protocolul de securitate, iar aplicația trece automat în starea securizată.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere