Conectare

Conectare

Conexiuni imune la interferențe

Tehnologiile moderne permit o conexiune simplă și imună la interferențe a componentelor instalației, a stațiilor externe și subordonate.

Înapoi la Control la distanță și întreținere la distanță

Categorii

  • Conectare prin fibră optică
    Conectare prin fibră optică

    Convertorul de fibră optică de la Phoenix Contact vine în ajutorul protocoalelor de comunicație utilizate în tehnologia de control la distanță, ca de exemplu, PROFIBUS, Modbus/RTU, Ethernet, precum și interfețelor RS-232 și RS-485.

  • Conectare cu WLAN și Bluetooth
    Conectare cu WLAN și Bluetooth

    Conectați-vă instalația în mod fiabil cu Wireless Ethernet prin intermediul WLAN și Bluetooth și beneficiați de o comunicație fără fir către vehicule de transport, dispozitive mobile sau instalații de siguranță.

Tehnologiile WLAN, Bluetooth și de fibră optică permit o conexiune simplă și imună la interferențe a diferitelor componente ale instalației, a stațiilor externe și subordonate. Cu ajutorul convertoarelor noastre robuste de fibră optică cu domeniu de temperatură extins, puteți obține distanțe de până la 45 km. Descoperiți, de asemenea, posibilitățile wireless de comunicație în rețea cu ajutorul WLAN și Bluetooth și al componentelor industriale fiabile de la Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere