Avertizare prin rețeaua de telefonie mobilă

Avertizare prin rețeaua de telefonie mobilă

Evitarea întreruperilor

Rămâneți întotdeauna la curent cu noutățile chiar și în lipsa unei conexiuni constante.

Monitorizați valorile analogice și digitale în mod simplu și sigur prin rețeaua de telefonie mobilă. Cu ajutorul sistemului compact de control la distanță TC MOBILE I/O X200, beneficiați de o privire de ansamblu asupra stării și defecțiunilor instalației dumneavoastră. Routerul de telefonie mobilă și controlerul cu modem integrat ILC 151 GSM/GPRS oferă această opțiune pe lângă funcția lor principală.

Cu toate soluțiile puteți trimite mesaje text prin SMS sau e-mail și puteți seta ieșiri de comutare, de exemplu, pentru activarea mașinii. Astfel, puteți preveni defecțiunile sau timpii de nefuncționare și puteți evita intervențiile de reparație costisitoare la fața locului.

Avantajele dumneavoastră

  • Reducerea timpilor de nefuncționare ai mașinilor și sistemelor, prin avertizarea automată prin SMS și e-mail
  • Reducerea costurilor de comunicații prin avertizarea declanșată în funcție de eveniment
  • Ca stație la distanță, este de ajuns un telefon mobil standard
  • Rețelele de telefonie mobilă sunt disponibile la nivel global
  • Integrare în sistemele de control existente

O rețea prin SMS

Avertizare prin rețeaua de telefonie mobilă  

Mesajele SMS oferă acces la avertizări și acțiuni de comutare operatorului, precum și la nivelul mașinii

Și în prezent, avertizarea privind stările de eroare și valorile de prag critice prin intermediul tehnologiei SMS oferă anumite avantaje față de mijloacele de comunicație moderne. Mesajele SMS pot fi transmise chiar și atunci când semnalul rețelei mobile este insuficient, caz în care apelurile telefonice și comunicațiile de date nu mai funcționează corespunzător. În acest fel este asigurată cea mai bună accesibilitate în câmp chiar și în condiții de recepție nefavorabile.

Tehnologia oferă o soluție și pentru cazul în care mesajul de avertizare nu ajunge la tehnicianul din raza de intervenție, ci trebuie să fie integrat în administrarea avertizărilor unui sistem de control. Cu ajutorul unui controler și al unui router de telefonie mobilă de la Phoenix Contact, mesajele SMS pot fi recepționate prin intermediul funcției bloc RESY+ și transmise către un sistem de control, de exemplu, prin interfața OPC.

Aplicație gratuită pentru sistemul de avertizare TC Mobile I/O X200

Aplicația TC Mobile I/O  

Cu aplicația TC MOBILE I/O puteți trimite instrucțiuni de comutare prin SMS, fiind eliminată necesitatea de scriere a unui SMS

La recepționarea unei avertizări prin SMS, este necesară remedierea acesteia. Prin simpla confirmare a erorii sau prin intermediul unei instrucțiuni de repornire prin mesaj SMS, erorile pot fi remediate în mod direct, după caz, și poate fi evitată deplasarea până la instalație sau poate fi planificată în timp util o operațiune de întreținere.

Aplicația TC Mobile I/O (pentru iOS și Android) simplifică și mai mult manipularea TC Mobile I/O X200 și elimină necesitatea de scriere a unui SMS. Prin intermediul acesteia, puteți comuta în mod confortabil ieșirile prin simpla apăsare a unei taste și puteți monitoriza întotdeauna cu ușurință starea dispozitivului dumneavoastră.

Produse excelente

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere