Control la distanță/Întreținere la distanță

Control la distanță/Întreținere la distanță

Mașini și sisteme dintr-o privire

Accesați de oriunde în lume sistemele dvs. decentralizate - cu conceptele inovatoare de soluții de la Phoenix Contact.

Înapoi la Soluții

Categorii

  • Sisteme de comunicație radio
    Sisteme de comunicație radio

    Cu sistemele de comunicație radio înregistrați măsurători, informații despre sistem în mod simplu din domenii îndepărtate sau greu accesibile și le transferați în puncte centrale.

  • Telefonie mobilă
    Telefonie mobilă

    Prin rețeaua de telefonie mobilă globală aveți mereu și peste tot acces la mașinile și sistemele dvs.

Comunicarea industrială de date vă oferă numeroase posibilități de a conecta stațiile decentralizate în mod sigur cu camera de comandă. Diferitele căi de transmisie permit transmiterea de volume mari de date chiar și pe distanțe mari.

Accesul de la distanță și monitorizarea continuă a datelor de proces duc la o întreținere planificabilă și la economie de costuri. Găsiți calea potrivită de transmisie pentru aplicația dvs. - Phoenix Contact vă oferă pentru fiecare caz de aplicație o soluție potrivită.

Ghid de selecție - soluția potrivită pentru comunicația dvs. la distanță

Soluția potrivită pentru comunicația dvs. la distanță - Phoenix Contact

Soluția potrivită pentru comunicația dvs. la distanță - Phoenix Contact

Fie că e vorba de o stație de pompare cu operare autonomă, un robot de sudură sau un depozit cu rafturi înalte - pentru fiecare aplicație există soluția potrivită de comunicare.

Comparați cu ajutorul ghidului de selecție diferitele tehnologii și găsiți astfel drumul potrivit pentru o soluție de comandă și întreținere la distanță pentru aplicația dvs.

Control și întreținere la distanță - care e diferența?

În transferul industrial de date în privința comunicației la distanță se distinge între întreținere și control la distanță. Deși, de regulă, se folosesc tehnologii identice, trebuie ținut cont de particularitățile acestor aplicații foarte diferite.

Comanda la distanță descrie transmiterea sigură și continuă a datelor de proces către centrala de comandă. Astfel este posibilă monitorizarea și reglarea chiar și a stațiilor externe sau subordonate. Spre deosebire de întreținerea la distanță aici e necesară o conexiune continuă către o stație îndepărtată.

La o întreținere la distanță este vorba de un acces temporar la mașină sau sistem. Acest acces direct și global la controlere și rețele Ethernet permite efectuarea rapidă și eficientă a lucrărilor de întreținere și service.

Mesajele de alarmare timpurii proactive și precise prin SMS sau e-mail permit o înlăturare rapidă a avariilor și reduc astfel pierderi de producție.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere