Control la distanță și întreținere la distanță

Control la distanță și întreținere la distanță

Comunicație la distanță în domeniul industrial

Acces de la distanță la mașini și instalații, la nivel mondial.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Conductori proprii
  Conductori proprii

  Cablați participanți îndepărtați simplu și eficient prin cabluri existente.

 • Rețea publică de telefonie
  Rețea publică de telefonie

  Simplu și rapid, prin intermediul rețelei de telefonie disponibilă la nivel mondial.

 • Sisteme de comunicație radio
  Sisteme de comunicație radio

  Cu sistemele de comunicație radio înregistrați măsurători, informații despre sistem în mod simplu din domenii îndepărtate sau greu accesibile și le transferați în puncte centrale.

 • Telefonie mobilă
  Telefonie mobilă

  Prin rețeaua de telefonie mobilă globală aveți mereu și peste tot acces la mașinile și sistemele dvs.

 • Control la distanță
  Control la distanță

  Transferul securizat și continuu al datelor de proces către centrala de comandă permite monitorizarea și reglarea chiar și în cazul stațiilor externe și stațiilor subordonate aflate la distanță.

 • Întreținere la distanță
  Întreținere la distanță

  Phoenix Contact oferă produse care dispun de cele mai moderne mecanisme de securitate, precum VPN, codificare IPsec și firewall-uri integrate.

 • Avertizare
  Avertizare

  Cu ajutorul mesajelor de avertizare timpurie proactive și precise prin intermediul mesajelor SMS sau prin e-mail, erorile sunt remediate rapid, iar întreruperile de la nivelul procesului de producție sunt minimizate.

 • Conectare
  Conectare

  Tehnologiile WLAN, Bluetooth și de fibră optică permit o conexiune simplă și imună la interferențe a diferitelor componente ale instalației, a stațiilor externe și subordonate.

 • Service și asistență
  Service și asistență

  Phoenix Contact oferă un concept flexibil de servicii pentru toate aspectele privind tehnica automatizării pentru aplicații, sisteme și teme precum siguranța și securitatea cibernetică.

Conexiunea sigură a stațiilor descentralizate la camera de comandă poate fi realizată prin comunicație la distanță în diverse moduri. Astfel, există posibilitatea de acces și de monitorizare continuă a datelor de proces dintr-o poziție centrală.

În cazul întreținerii la distanță, este vorba de un acces temporar la o instalație sau mașină. În cazul controlului la distanță însă, este necesară o conexiune continuă către o stație aflată la distanță. Diferitele sisteme de avertizare asigură informarea în timp util cu privire la diverse stări și permit o disponibilitate fiabilă a instalației dumneavoastră.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere