Blocuri terminale modulare pentru cablare rapidă

Blocuri terminale modulare pentru cablare rapidă

Conexiune conductor rapidă

De la blocul terminal cu trecere prin panou și blocul terminal de funcții - mereu blocul terminal perfect pentru aplicația dvs.

Avantajele dvs.

  • Montaj rapid și flexibil precum și punere în funcție prin soluții de conectare push-in
  • Reducerea timpului de cablare cu 60% prin tehnologia de conectare rapidă
  • Cablare fără unelte și forțe de inserție cu până la 50% mai reduse prin tehnologia push-in
  • Economisirea costurilor de depozitare pentru accesorii standardizate
  • Blocuri terminale modulare verificate conform EN 50155

Aplicație

Vehiculele pe șină sunt supuse unor revizii la intervale regulate. Scopul este pe lângă asigurarea siguranței în exploatare, de a reda vehiculul în cel mai scurt timp circulației.

De aceea componentele care nu mai corespund cerințelor tehnice sau depășesc la următorul interval de mentenanță durata garantată de exploatare, trebuie înlocuite rapid.

Soluție

La înlocuirea componentelor electrice sunt deosebit de potrivite soluțiile de blocuri terminale modulare. Prin intermediul tehnologiei push-in sau IDC-rapide rezultă avantaje clare de cablare.

Blocuri terminale push-in pentru cablare de module

Soluţii de conectare push-in COMBI  

Soluţii de conectare push-in COMBI

Dacă sunt înlocuite module complet într-un tren, blocurile terminale modulare push-in de la Phoenix Contact sunt alegerea potrivită. Modulele pot fi echipate încă din producţie cu conectori COMBI. Astfel cablarea de la fața locului poate fi efectuată deosebit de rapid și fără erori prin posibilități individuale de codare a conectorilor.

Conectorii COMBI sunt, la fel ca blocurile terminale modulare, disponibile în tehnologii de conexiune cu șurub, arc, push-in și rapide. Cu datele nominale de până la 41 A și 1000 V există un sistem de conectare pentru cablarea de semnal și de putere. Iar sistemul rezistă celor mai mari niveluri de vibrație. Atât blocurile terminale cât și conectorii sunt executați fără atingere. Vă stă la dispoziție o gamă largă de accesorii de la elemente de blocare până la conexiuni ale ecranajului.

Blocuri terminale cu conexiune rapidă

Blocuri terminale modulare cu tehnologie de conectare rapidă  

Reducerea timpului de cablare cu blocurile terminale cu conexiune rapidă

Caracteristica esențială a tehnologiei de conectare rapidă este contactul tăiat patentat. O dezizolare a conductorului nu este necesară. Pe parcursul unui singur proces de lucru are loc efectuarea contactului și legarea conductorului prin intermediul unei pârghii pivotante cu ajutorul unei șurubelnițe.

Deoarece conductorii pot fi conectați fără pregătire prealabilă, economia de timp este de 60% în comparație cu alte metode de conectare. Blocurile terminale modulare in tehnologia de conectare rapidă sunt foarte potrivite și pentru aplicații cu necesar redus de spațiu.

Blocuri terminale cu conectare push-in

Bloc terminal modular cu tehnologie push-in  

Cablare fără unelte cu tehnologia push-in

Conectarea directă extrem de ușoară este avantajul tehnologiei de conectare push-in. Forțele de inserție reduse cu până la 50% și cablarea fără unelte ușurează munca personalului de la întreținere și economisesc în plus timpii de întreținere.

Dar conexiunea push-in nu este avantajoasă doar în cazul instalărilor. Nici la schimbarea componentelor nu este necesară folosirea de unelte speciale. Cu butonul de acționare integrat conectorii conectați sunt desprinși simplu și rapid.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere