Sursă de alimentare pentru încălzirea elementelor de cale

Alimentare sigură cu energie

Alimentare sigură cu energie

Sursă de alimentare pentru sisteme de tehnologie de siguranță.

Avantajele dvs.

  • Declanșare rapidă a disjunctoarelor standard prin Selective Fuse Breaking Technology (SFB)
  • Evitarea erorilor prin monitorizarea preventivă a funcțiilor
  • Pornirea în siguranță a sarcinilor grele, prin intermediul capacității statice de rezervă POWER BOOST
  • Spectru larg de aplicare prin domeniu larg de temperatură de la -40 °C până la +70 °C
  • Verificat conform EN 50155

Aplicație

Design redundant al alimentării cu QUINT POWER  

Design redundant al alimentării cu QUINT POWER

Elementele de cale sunt expuse unor condiții de vreme extreme. Pentru a asigura funcționarea și pe timp de iarnă, elementele de cale sunt echipate cu sisteme de încălzire. Atât controlul elementelor de cale cât și sistemul de încălzire al elementelor de cale trebuie să fie alimentate fiabil cu tensiune continuă de 24 V. Acest lucru este realizat cu ajutorul unei structuri redundante de alimentare.

Pentru a maximiza siguranța în exploatare sursele de alimentare de 24 V conectate în paralel trebuie alimentate din două rețele independente. Căile ferate au la dispoziție pentru aceasta 230 V cu 16,7 Hz generat de transformatorul conectat la tensiunea catenară de 15 kV. În plus sunt folosiți 230 V cu 50 Hz de la furnizorul de energie.

Soluție

Surse de alimentare din seria QUINT POWER  

Surse de alimentare din seria QUINT POWER

Phoenix Contact oferă cu seria de dispozitive QUINT POWER surse de alimentare pentru utilizarea în tehnologia de semnalizare. Patru module cu 5 până la 20 A curent nominal de ieșire corespund reglementării feroviare EN 50155 și sunt potrivite pentru aplicații în vehicule pe șine.

Componentele folosite în tehnologia de semnalizare trebuie să poată rezista nu doar la vibrații și șocuri, ci și la influențele mediului. Indiferent dacă componentele sunt expuse căldurii sau frigului extrem, aerului umed sau uscat: pentru utilizarea in tehnologia de semnalizare punem la dispoziție produse care corespund cerințelor înalte prin calitate, fiabilitate și robustețe.

Funcționare fiabilă de la o frecvență de intrare de la 16,7 Hz

Sursele de alimentare sunt potrivite pentru funcționarea cu o tensiune de intrare având frecvența de 16,7 Hz. Cu ajutorul unui transformator este utilizată tensiunea din catenare. Toate sursele de alimentare sunt conectabile în paralel, pentru a mări puterea sau pentru a construi sisteme redundante.

Surse de alimentare QUINT POWER sunt foarte robuste. Toate modulele certificate conform EN 50155 dispun de un domeniu larg de temperatură de -40 °C până la +70 °C. Selective Fuse Breaking Technology (SFB) furnizează pentru 12 ms un curent nominal de șase ori mai mare, pentru a declanșa rapid un disjunctor standard de protecție. Căile de curent defecte sunt oprite selectiv, defectul este limitat și componentele importante ale sistemului rămân în funcțiune.

Monitorizarea preventivă a funcțiilor

O monitorizare permanentă a tensiunii și curentului de ieșire asigură un diagnostic cuprinzător. Această monitorizare preventivă a funcțiilor afișează și raportează stările critice de operare către controler, înainte de apariția erorilor.

QUINT POWER cu lac de protecție

Surse de alimentare în industria feroviară  

Sursele de alimentare îndeplinesc cele mai înalte cerințe

Stratul de protecție a circuitelor imprimate asigură o funcționare fiabilă a surselor de alimentare și în condiții de mediu extreme precum praf, gaze corozive sau umiditate de 100 la sută.

Modulele QUINT POWER protejează în mod fiabil împotriva defecțiunilor:

  • Scurgerile de curent induse de coroziune, care apar mai ales în mediile cu o umiditate mai mare de 60 de procente
  • Migrația electrochimică prin care o peliculă de umiditate se formează pe cablajul imprimat și atacă lipiturile și conductorii

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere