Marcaje pentru toate aplicațiile feroviare

Portofoliu de marcare adaptat

Portofoliu de marcare cuprinzător

Cu MARKING System obțineți marcare de înaltă calitate și în conformitate cu normele.

Avantajele dvs.

  • De la planificare până la aplicarea inscripționării cu software-ul de marcare CLIP PROJECT
  • Spectru de materiale aprobate mare, conform normelor feroviare
  • Montare rapidă și simplă cu marker în format UniCard
  • Inscripționare după dorință - fie că e vorba de material pretipărit sau imprimat special

Aplicație

Protecția împotriva incendiilor joacă un rol important în industria feroviară. Nici o altă branșă nu pune cerințe atât de ridicate în privința pieselor și componentelor - inclusiv materialele de marcare și etichetare folosite. Etichetarea clară și conformă cu cerințele începe încă de la realizarea vehiculului pe șină. Doar așa pot fi realizate mai târziu lucrările de întreținere în mod rapid și fiabil.

Soluție

Soluțiile convenționale de marcare nu se potrivesc neapărat în industria feroviară. De aceea, producătorii preferă materiale fără halogen. Vă oferim o gamă de produse cuprinzătoare realizate din materiale fără halogeni, care dispun de calități de protecție la incendiu. Pentru etichetare vă oferim marcare de blocuri terminale, conductoare, cabluri, de dispozitive și sisteme.

Etichetare rezistentă pentru conductori și cabluri

Tuburi termocontractibile preconfecționate  

Tuburi termocontractibile preconfecționate

Tuburile termocontractibile de tip WMS sunt fără halogen și făcute pentru un domeniu de temperatură între -55 °C până la +135 °C.

Port-eticheta marcare cablu cu inserție eticheta  

Port-eticheta marcare cablu cu inserție eticheta

Cu elementele de marcare cablu din familia de produse KMK HP marcați și centralizați în același timp conductor și cablu. Policarbonatul prelucrat corespunde cerințelor industriei feroviare.

Elementele de marcare cablu sunt certificate conform DIN EN 45545-2, NF F 16-101/16-102, DIN 5510-2 și DIN EN 50155. Ele corespund clasei de protecție la incendiu Sie UL 94 V0 și sunt făcute pentru un domeniu de temperatură între -40 °C și +125 °C.

Completați elementele de marcare cablu KMK HP cu colierele pentru fixare cabluri WT-HP HF și etichetele montabile UCT-EMP în format UniCard.

Materiale de marcare în format UniCard

Materiale de marcare în format UniCard  

Materiale de marcare în format UniCard

Materia primă a materialelor noastre de marcare în format UniCard-Format cu poliamida 6.6. Atingeți astfel clasificarea I=3/F=2 conform NF F 16-101/16-102.

Materialele sunt potrivite pentru imprimarea cu imprimanta cu viteză mare BLUEMARK CLED.

Planificare și marcare confortabilă cu CLIP PROJECT

Software de marcare CLIP PROJECT  

Software de marcare CLIP PROJECT

Software-ul de marcare CLIP PROJECT constă din două părți:

  • CLIP PROJECT Planning pentru planificarea rapidă și confortabilă și proiectarea fără erori a șirurilor de blocuri terminale.
  • CLIP PROJECT Marking realizează inscripționări individuale pentru aproape toate aplicațiile.

De la planificarea, documentarea și șirul de blocuri terminale complet cu marcarea optimă - toate astea le oferă CLIP PROJECT. Interfețele către sistemele uzuale CAE - cum ar fi Eplan și Ruplan - completează soluția de software.

Datele necesare pentru inscripționare sunt prietenoase cu utilizatorul și alese din datele de construcție și importate în software. Apoi utilizatorul poate tipări chiar el marcajele sau să le comande la serviciul de imprimare de la Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere