Fibră optică pentru rețele de comunicație

Fibră optică pentru rețele de comunicație

Distanțe mari, imunitate maximă la interferențe

Tehnologie de fibră optică - perfect pentru o conexiune fiabilă și reducerea distanțelor mari.

Avantajele dvs.

  • Imunitate ridicată la interferențe și sub influențe electromagnetice extreme datorită transferului optic
  • Distanțe maxime de transfer la cea mai ridicată rată de transfer a datelor, prin tehnologie cu fibră optică
  • Cablarea cross automată prin conectoarele magistrală cu instalare pe șină este permisă de designul modular al stației

Aplicație

Legătura de tren nord-sud de la Berlin duce prin Gara Centrală, piața Potsdam și Gara Südkreuz. O rețea de comunicație pentru alimentarea tensiunii medii face legătura dintre 17 substații de-a lungul căii ferate.

Soluție

Rețeaua de comunicație pentru alimentarea tensiunii medii a fost construită pe baza conductorilor de fibră optică. Avantajele tehnologiei de fibră optică sunt separarea electrică și imunitatea la interferențe CEM, în special în zona panourilor de distribuție de 10 kV. În fiecare stație asigură mai multe sisteme de tensiune medie alimentarea electrică. Substațiile se găsesc în imediata apropiere a gărilor precum și în puncte strategice ale legăturii nord-sud.

Tehnologia de fibră optică de la Phoenix Contact servește crearea legăturii substațiilor cu sistemul de control supraordonat precum și comunicării între controlerul local și dispozitivele de protecție și control ale câmpurilor de tensiune medie.

Modularitatea si semnalizarea permanentă a stării

Sistemul de fibră optică PSI-MOS iese în evidență prin modularitate și evaluarea permanentă a recepției optice a semnalului. Astfel, măsurarea complicată a distanțelor de fibră optică nu mai e necesară.

Afișarea directă a performanței de recepție prin bargraful cu patru niveluri de pe dispozitive permite și personalului necalificat o evaluare calitativă pe termen lung a căilor de fibră optică fără echipament scump.

Comunicare de date fără erori pe distanțe mari

Convertor de fibră optică PSI-MOS  

Modulele PSI-MOS indică direct calitatea semnalului.

Convertoarele de fibră optică PSI-MOS sunt potrivite în special în sistemele în care sunt necesare distanțele lungi de transport și o imunitate mare CEM. Designul modular permite realizarea de huburi individuale de comunicare. Astfel sunt posibile orice fel de topologii precum linii, stele și inele redundante.

În hubul PROFIBUS pot fi combinate simplu toate mediile de transfer. Conectoarele magistrală cu instalare pe șină conectează dispozitivele între ele. Astfel realizați rapid și simplu amestecul special de cupru, fibră optică, radio și SHDSL.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere