Industria feroviară

Industria feroviară

Întotdeauna alături de dvs.

Suntem întotdeauna partenerul dvs. de încredere cu produsele, sistemele și soluțiile noastre.

Înapoi la Soluții

Categorii

  • Aplicații și soluții
    Aplicații și soluții

    Produsele noastre pentru vehicule pe șine oferă calitate, fiabilitate și libertate de întreținere.

  • Norme și standarde
    Norme și standarde

    Produsele Phoenix Contact pentru industria feroviară îndeplinesc cele mai diferite norme și standarde naționale și internaționale valabile special pentru aplicații feroviare.

Phoenix Contact este de decenii un partener de încredere în industria feroviară și vă oferă produse pentru vehicule pe șină și tehnologia semnalelor. Profitați de puterea mare de inovație și know-how-ul cuprinzător în acest domeniu. Aceasta reprezintă baza pentru soluții fiabile și economice.

Vă oferim un program cuprinzător de produse pentru soluțiile dvs. individuale de conectare și de sistem. Echipa noastră de experți vă ajută cu plăcere!

Certificare IRIS

Certificare IRIS  

Certificare IRIS

Din aprilie 2008 Phoenix Contact este certificat conform International Railway Industry Standard (IRIS). Baza acestui standard este norma de management al calității DIN EN ISO 9001, care a fost extinsă cu cerințele internaționale specifice industriei feroviare.

Cu această certificare este confirmată adaptarea proceselor noastre de management al calității conform standardelor IRIS și calitatea constantă a produselor noastre pe întreg ciclu de viață al produsului.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere