Service și asistență pentru industria de prelucrare

Service și asistență pentru industria de prelucrare

Calitatea nu este o întâmplare

„Made by Phoenix Contact“ înseamnă, pentru noi: cea mai bună calitate în fiecare produs, în fiecare conversație, pentru întreaga soluție.

Indiferent dacă operați, planificați, produceți sau întrețineți sisteme - departamentul nostru de service vă sprijină în mod fiabil și adaptat la cerințele dvs.

Proiectare și soluții de tablouri de distribuție

Angajat în fața unui tablou de distribuție  

Vă suntem alături în toate fazele decisive ale proiectului dumneavoastră

Experții noștri în domeniu vă vor oferi consultanță în fiecare etapă a proiectului dvs. și, la nevoie, pot prelua și proiectarea sistemului. În laboratorul de testare independent și acreditat Phoenix Testlab, toate componentele Phoenix Contact sunt verificate temeinic.

Soluțiile pentru tablouri de distribuție sunt concepute și întocmite în conformitate cu normativele și directivele impuse. Astfel vă puteți asigura că produsele noastre finite corespund celor mai înalte cerințe.

Cunoștințe și informații

Client într-o sesiune de instruire  

Transfer de cunoștințe, adaptate la nivelul dvs. de cunoștințe

Phoenix Contact vă oferă instruirea adaptată necesităților dumneavoastră: seminare intensive desfășurate seara, seminare de mai multe zile prezentate de experți, seminare web sau cursuri de e-learning. Clasificarea cursurilor în Basic, Advanced și Individual vă ajută să alegeți nivelul potrivit pentru dumneavoastră.

Service post-vânzare

Angajat în cadrul departamentului de asistență telefonică de service  

Vă puteți baza pe rețeaua noastră de service chiar și după achiziționarea produselor

Rețeaua noastră de service vă stă la dispoziție în orice moment pentru instalare, punere în funcțiune și operare. Linia noastră telefonică gratuită, cu asistență non-stop pentru produse, vă stă la dispoziție în orice moment. În caz de urgență, avem pregătite pentru dvs. piese de schimb, în afara programului de lucru.

 

Rețeaua noastră de service vă stă la dispoziție în orice moment pentru instalare, punere în funcțiune și operare. Ne puteți contacta la linia noastră telefonică gratuită menționată în partea superioară a acestei pagini.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere