Interconectare inteligentă

Interconectare inteligentă

Tehnologii care entuziasmează

Convingeți-vă de soluțiile noastre tehnologice inovatoare.

Baza produselor și soluțiilor noastre inovatoare este reprezentată de tehnologiile noastre. Aruncați o privire asupra avantajelor oferite de utilizarea tehnologiilor noastre.

PLCnext Technology – platformă de controlere sigură pentru viitor

PLCnext Technology  

PLCnext Technology

PLCnext Technology constituie baza platformei de controlere deschise de la Phoenix Contact. Această tehnologie face posibil lucrul în paralel cu instrumente software consacrate, precum și crearea de coduri de program. În plus, și funcții de la alți producători sau din comunitatea Open Source pot fi integrate în sistemul de automatizare de la Phoenix Contact și contopite într-un sistem general.

Proficloud - soluții cloud profesionale

Proficloud  

Proficloud

Proficloud de la Phoenix Contact vă oferă soluții cloud globale pentru automatizarea dvs. - de la infrastructură și platforme până la software.

Astfel, dispuneți de toate avantajele și gradele de libertate la trecerea în epoca digitală.

PROFINET - sistemul Ethernet în timp real

PROFINET  

Unificarea funcțiilor de tehnologie a informației și de automatizare

Tehnologia PROFINET constituie o arhitectură de bază performantă și compatibilă. Extensiile funcționale acoperă cerințele diferitelor domenii și soluții.

Funcțiile de tehnologie a informației completează funcțiile tehnologiei de automatizare – astfel, dispozitivele și rețelele PROFINET pot fi integrate optim în peisajele IT.

Tehnologie demaror hibrid

Demaror hibrid CONTACTRON  

Comutare inteligentă a motoarelor

Comutați, rotiți și protejați motoarele în mod simplu, compact și în siguranță cu tehnologia demaroarelor hibride!

Wireless industrial

Wireless industrial  

Wireless industrial

Sistemele industriale de comunicație radio deschid noi oportunități pentru soluții flexibile și eficiente de automatizare.

În aplicațiile de proces, cu ajutorul sistemelor industriale de comunicație radio, sunt înregistrate datele de la stații și elemente de câmp aflate la distanță, care, altfel, sunt inaccesibile.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere