Protecție împotriva exploziilor

Protecție împotriva exploziilor

Siguranța este indispensabilă

Phoenix Contact vă oferă siguranță maximă în domeniile Ex.

Protecția împotriva exploziilor face parte din tehnologia de siguranță și include protecția înaintea producerii exploziilor și în timpul efectelor acestora. Atunci când materialele inflamabile, oxigenul și sursele de căldură sunt dispuse unele în apropierea celorlalte, siguranța oamenilor, precum și procesele de producție sigure și fără deranjamente și păstrarea unui mediu curat ocupă un rol important.

Protecția împotriva exploziilor nu trebuie utilizată numai în instalațiile clasice din industria chimică și petrochimică. Există un potențial crescut de pericol și în zonele neprimejdioase la prima vedere, cum ar fi, de exemplu, industria alimentară. Protecția împotriva exploziilor este asociată în general cu mediile în care există gaze. Însă atmosferele explozive se pot forma și în medii în care există praf. Phoenix Contact vă pune la dispoziție o gamă variată de produse și soluții care respectă condițiile domeniilor Ex.

Teorie și practică

Imaginea de pe copertă a broșurii: Protecția împotriva exploziilor, teorie și practică  

Protecția împotriva exploziilor, teorie și practică

Ghidul în domeniul protecției împotriva exploziilor pentru proiectanți, instalatori și operatori de instalații. Acesta conține normele, standardele și directivele aplicabile la nivel mondial și oferă informații cu privire la încorporarea instalațiilor în domenii Ex. Broșura include și cunoștințe tehnice de bază în domeniul tehnologiei MCR și pentru siguranța funcțională.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere