Industria de prelucrare

Industria de prelucrare

Instalații cu disponibilitate ridicată

Soluțiile Phoenix Contact vă garantează o competitivitate durabilă.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Industrie de prelucrare 4.0
  Modernizare și digitalizare

  Phoenix Contact este alături de dumneavoastră pe drumul către obținerea unei instalații moderne, digitale, către optimizarea proceselor de întreținere, reducerea pauzelor de funcționare neplanificate și renunțarea la hârtie pentru vizitele de control.

 • Transformare digitală – arhitectură deschisă
  Transformare digitală – arhitectură deschisă

  Pentru a nu afecta disponibilitatea și siguranța unei instalații, NAMUR Open Architecture (NOA) își propune să utilizeze sisteme deschise, sigure și scalabile în industria de prelucrare, precum platforma deschisă de comandă PLCnext Technology, în combinație cu Proficloud.

 • Automatizare de proces modulară
  Rafinărie

  Industria 4.0 joacă un rol important și în tehnologia de prelucrare. Phoenix Contact oferă produse și soluții.

 • Protecție împotriva exploziilor
  Protecție împotriva exploziilor

  Phoenix Contact vă pune la dispoziție o gamă variată de produse și soluții care respectă condițiile domeniilor Ex.

 • Aplicații și soluții
  Aplicații și soluții

  Soluțiile noastre personalizate și certificate asigură fiabilitate și eficiență sporită pentru instalațiile dumneavoastră de prelucrare.

 • Povești de succes
  Povești de succes în industria de prelucrare

  Descoperiți cum implementăm cu succes cerințele din tehnologia de prelucrare și convingeți-vă de cunoștințele noastre tehnice în domeniul în care activăm.

 • Interconectare inteligentă
  Interconectare inteligentă

  Convingeți-vă de soluțiile noastre tehnologice inovatoare.

 • Produse
  Produse pentru industria de prelucrare

  Phoenix Contact oferă un spectru larg de tehnologie de conectare și automatizare pentru utilizare în industria de prelucrare.

 • Service și asistență
  Service și asistență pentru industria de prelucrare

  Departamentul de service Phoenix Contact vă sprijină într-un mod profesionist la planificarea, producția, operarea sau întreținerea instalațiilor dvs. de prelucrare.

Disponibilitatea instalației, modularizarea și digitalizarea reprezintă factori importanți în tehnologia de prelucrare și ingineria de proces, în vederea menținerii competitivității pe o piață în care concurența este din ce în ce mai mare. Indiferent dacă este vorba despre sectorul chimic, farmaceutic, petrolier sau al gazelor, instalațiile de prelucrare cu complexitate sporită trebuie să mențină un grad ridicat de protecție și flexibilitate chiar și în condiții extreme.

Pentru a îndeplini aceste cerințe la nivel global, Phoenix Contact vă oferă soluții inovatoare în domeniul tehnologiei de conectare și automatizare pentru digitalizarea, monitorizarea și modernizarea instalațiilor dumneavoastră de producție și a infrastructurii acestora.

Industrii de prelucrare

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere