Monitorizarea fântânilor şi a puţurilor de control

Monitorizarea fântânilor şi a puţurilor de control

Monitorizarea permanentă a puţurilor

Monitorizaţi şi reglaţi alimentarea cu apă de proces în mediul industrial.

Într-o reţea de fântâni şi puţuri de control puternic ramificată se supraveghează periodic de ex. nivelurile prag şi calitatea apei freatice dar şi acţiunile de sabotaj în afara uzinei.

Cu soluţia WellControl, Phoenix Contact oferă o soluţie la cheie pentru controlul şi monitorizarea fântânilor şi a puţurilor de control. O supraveghere permanentă a puţului se realizează cu uşurinţă, semnalizează imediat deschiderea neautorizată a capacului puţului, iar prin măsurătorile online identifică valorile crescute de contaminare a mediului, fără cheltuieli suplimentare. Soluţia programată trebuie completată doar cu partea de putere şi poate fi utilizată imediat. O soluţie bazată pe principiul „parametrizare în loc de programare“.

Avantajele dumneavoastră

  • Integrarea simplă datorită sistemului de automatizare deschis şi independent de producători
  • Soluţii modulare şi compacte de transmitere a datelor
  • Asistenţă unitară pe tema IT-Security oferită de profesioniştii din domeniu
  • Asistenţă permanentă prin oferte pentru toate fazele proiectului

Implementare simplă cu componente standard

Tehnologie de automatizare pentru monitorizarea fântânilor

Profitați de costurile reduse de punere în funcțiune datorită parametrizării ghidate, complet fără programare. Și conectarea la o centrală de comandă este realizabilă simplu și comod cu protocolul de control la distanță IEC 60870-5-104. Conectarea la aparatele de câmp se realizează prin biblioteca de proces Waterworx de la Phoenix Contact. Pe baza funcţiilor bloc preprogramate, aceasta permite o realizare eficientă a instalațiilor dumneavoastră.

Punctul central al hardware-ului de automatizare este un controler compact AXC, care este echipat pentru o viitoare extindere, prin funcționalitatea PROFINET și Modbus/TCP. În plus, un concept comprehensiv de protecție la supratensiune și alimentare cu tensiune asigură siguranța necesară a alimentării și intervenţii de service previzibile.

Componentele utilizate pun la dispoziție posibilități extinse de diagnosticare, astfel încât starea instalației dvs. să poată fi monitorizată și de la distanță. Modulele MSR din familia Mini Analog Pro sunt adecvate și pentru utilizarea în medii dificile. Prin intermediul acestora, toate valorile analogice de intrare sunt filtrate și amplificate pentru procesare ulterioară, și este posibilă și o funcționare fără probleme cu separarea dispozitivelor periferice.

Topologie: Tehnologie de automatizare pentru monitorizarea fântânilor  

Transmiteți standardizat datele de proces de la diferite stații de control la distanţă la camera de comandă

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere