Supravegherea sistemului de încălzire atașat conductelor

Supravegherea sistemului de încălzire atașat conductelor

Identificarea din timp a avariilor

Certitudinea o obțineți prin simpla măsurare a curentului.

Temperatura mediului joacă un rol decisiv în numeroase procese. Temperarea se realizează prin abur, schimbătorul de căldură sau strict electric. Vechile sisteme de încălzire atașate conductelor sunt adeseori conectate la rețea doar printr-o siguranță. Astfel, avariile rămân de multe ori neobservate și duc la oprirea instalației.

Cu soluția de la Phoenix Contact supravegherea se realizează cu ușurință, de ex. prin măsurarea intensității. Cu traductoarele noastre de curent se înregistrează curentul sistemului de încălzire. Pentru a putea transfera semnalele de măsurare la postul de comandă fără o cablare complicată, aparatele sunt combinate cu sistemul nostru de comunicație radio.

Avantajele dumneavoastră

  • Disponibilitate sporită a instalației prin identificarea din timp a avariilor la sistemul de încălzire atașat conductelor și evitarea opririi instalației
  • Eficiență economică sporită a instalației dumneavoastră prin optimizarea consumului de energie
  • Costuri reduse de instalare și întreținere datorită tehnologiei radio și prin renunțarea la cablări complicate
  • Transmiterea eficientă a datelor de la sistemul de încălzire atașat conductelor direct în camera de comandă prin Trusted Wireless
  • Instalarea simplă și rapidă datorită cutiei de derivație preconfecționate, pregătite de utilizare

Implementare simplă cu componente standard

Monitorizarea extensibilă modular pentru sisteme de încălzire atașate la conducte

Radioline-Master de la Phoenix Contact poate intra în contact cu până la 99 Slaves. În stația Slave, modulul de comunicații este extins cu un număr aleatoriu de module I/O ca de ex. cu un modul de intrare analog cu 4 canale. Prin traductorul de curent se conectează un transformator de curent adecvat, care măsoară curentul din sistemul de încălzire atașat la conducte.

Sistem de încălzire atașat la conducte  

Cu soluția de la Phoenix Contact, stațiile îndepărtate pot fi supravegheate și controlate fără acces prin cablu

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere