Industrie de prelucrare 4.0

Modernizarea și digitalizarea instalațiilor de prelucrare

Modernizarea instalațiilor de prelucrare

Vă însoțim pe drumul către o instalație modernă, digitală.

În această secțiune, aflați cum arată un plan în trei trepte pentru trecerea la o instalație modernă, digitală. Acesta conține un sistem de comunicație de ultimă generație, precum și procese de întreținere optime, pentru a evita întreruperile de activitate neplanificate. Vizitele de control și documentațiile pentru o astfel de instalație nu necesită utilizarea hârtiei.

Treapta 1: înnoirea tehnologiei de control

Migrarea de la instalații vechi la instalații noi  

Migrarea de la instalații vechi la instalații noi

Mai întâi proprietarii ar trebui să analizeze status quo-ul instalațiilor lor. Ce vârstă au sistemul de control și sistemele de măsură și reglare utilizate? De aici rezultă întrebarea despre momentul potrivit pentru migrare.

Aflați cum vă pot ajuta experții în tehnică de automatizare la reechiparea de la vechi la nou. Printr-o inventariere atentă a stocului și o consiliere atentă facem posibile cele mai scurte durate de întrerupere a activității.

Treapta 2: acces fără hârtii la Maintenance 4.0

Acoperire WLAN industrială  

Extinderea infrastructurilor smart grație acoperirii WLAN industriale

După ce proprietarii își aduc tehnologia de control și tehnologia MCR la stadiul cel mai recent, urmează treapta următoare de reabilitare a instalațiilor.

În acest caz, amestecul dintre reperajul smart al instalației și acoperirea WLAN industrială formează fundamentul proceselor de întreținere eficiente, pe care proprietarii le pot introduce treptat.

Treapta 3: cuplarea datelor rezultate din măsurători cu inteligența artificială

Întreținere preventivă a instalațiilor  

Identificarea la timp a posibilelor defecțiuni prin întreținere preventivă

Dacă prin preluarea datelor rezultate din măsurători, dvs. ca proprietar, identificați la timp defecțiunile, puteți planifica din timp remedierea acestora și timpii de oprire a instalației necesari pentru remediere. Dacă este necesar, acestea pot fi amânate și pentru un moment ulterior.

Prin integrarea serviciilor web, se poate genera valoare adăugată în mod simplu și sigur. Aflați cum din această secțiune.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere