Monitorizarea scurgerilor

Monitorizarea scurgerilor

Monitorizare integrată

Cu soluţiile de la Phoenix Contact puteţi conecta în siguranţă staţii îndepărtate.

Scurgerile din conducte pot avea consecinţe grave. Cauzele frecvente sunt nu dor uzura, ci şi intervenţiile neautorizate asupra carburanţilor transportaţi în conducte. De aceea, monitorizarea acestor componente cu lungimi considerabile ale sistemelor este foarte importantă.

Pentru a identifica scurgerile, trebuie determinate presiunea, temperatura şi debitul de-a lungul conductei. Pentru transmiterea în siguranţă pe distanţe scurte între staţia de măsurare şi centrală se utilizează sistemul nostru de comunicaţii radio. La distanţe mai mari se recomandă sistemul nostru de transmisie radio mobil, cu Security-Router. Routerul stabileşte o conexiune VPN sigură prin Internet.

Phoenix Contact oferă o soluție de tablou de distribuție pregătită pentru instalare, care preia toate sarcinile necesare de monitorizare a scurgerilor.

Avantajele dumneavoastră

  • Conectarea părţilor îndepărtate ale sistemelor graţie transmiterii în siguranţă prin Internet
  • Procesarea prealabilă a datelor de măsurare în controlerul local permite înregistrarea cu o mai mare precizie a valorilor maxime şi reduce fluxul de date
  • Ora unitară pe controlere datorită sincronizării prin serviciul NTP-Server al routerului mGuard-Security

Implementare simplă cu componente standard

Transfer de date bazat pe Internet pentru monitorizarea scurgerilor

Mai multe staţii de-a lungul unei conducte înregistrează valori de măsurare şi le transmit prin Internet printr-un tunel VPN la serverul staţiei de comandă. Controler-ele staţiilor sunt sincronizate în timp şi pot prelua şi funcţia de procesare a semnalului. Prin barierele de separare, liniile de semnal pot fi conduse în domeniul Ex.

Conector fagure pentru înregistrarea datelor de măsurare  

Phoenix Contact vă oferă un conector fagure complet preconfecţionat pentru înregistrarea datelor de măsurare

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere