Monitorizarea nivelului

Monitorizarea nivelului

Pentru disponibilitate maximă a sistemelor

Cu soluţia de monitorizare a nivelului de la Phoenix Contact detectați din timp abaterile celor mai importanți parametri ai sistemului, le puteți raporta sau puteți dezactiva intenționat părți ale sistemelor.

Parcurile de rezervoare constau, de multe ori, din rezervoare cu diferite mărimi, uneori cu o capacitate de peste 30.000 m³. Umplerea și golirea continue ale rezervoarelor trebuie să fie monitorizate, fiind necesară instalarea unei protecții fiabile de preaplin.

Cu soluţia de la Phoenix Contact controlaţi în permanenţă nivelurile de umplere, precum și temperatura și presiunea. Un sistem format din diverși senzori, parțial în domeniul Ex, preia valorile măsurate corespunzătoare. Pentru a transmite aceste semnale, pentru a le procesa şi pentru a putea reacţiona rapid, vă oferim pachetul ce cuprinde tehnologia de comandă și comunicații, precum şi componente sigure din punct de vedere funcţional.

Avantajele dumneavoastră

  • Siguranță demonstrată cu tehnologia certificată SIL pentru protecția de preaplin
  • Comunicație standardizată prin senzori, cu tehnologie I/O conform NAMUR
  • Un partener de încredere pentru monitorizarea rezervoarelor și a supapelor, grație portofoliului extins, precum și know-how-ului în soluții și în domeniu
  • Componente verificate, cu aprobări internaţionale de protecţie la explozie

Protecţie simplă la preaplin cu componente certificate chiar şi fără controlerul de siguranţă

Identificarea imediată a abaterilor

Monitorizarea nivelului  

Monitorizarea nivelului

Senzorii siguri din punct de vedere funcţional înregistrează nivelul de umplere şi semnalizează starea generatoare de pericol.

Cu relee de siguranță pentru valorile limită, acţionarea supapei de admisie este întreruptă. Datorită supapelor de siguranţă cu închidere cu resort, alimentarea rezervorului este oprită în siguranţă, prevenind astfel umplerea în exces.

Componente ergonomice şi sigure pentru siguranţa funcţională

Tehnologie de comandă și componente Safety pentru protecție de preaplin  

Tehnologie de comandă și componente Safety pentru protecție de preaplin

Familiile de amplificatoare separatoare Ex-i MACX Analog Ex şi MACX Safety Ex sunt aprobate ATEX, respectiv IECEx şi certificate permanent SIL. MACX Analog Ex vă oferă separatoare de semnal Ex i cu unul și două canale pe o lățime de doar 12,5 mm.

Pentru conectarea şi deconectarea în siguranţă vă oferim relee de cuplare certificate, cu contacte ghidate forţat. Pentru industria de procesare sau producția de mașini: In caz de urgență, trebuie să se asigure cuplarea fiabilă a semnalului.

Module automatizate scalabile pentru monitorizarea rezervoarelor

Cu un portofoliu larg de tehnologii certificate SIL pentru siguranță funcțională, amplificatoarele separatoare Ex i, precum și sistemele modulare de controlere, dețineți controlul eficient al nivelului de umplere. În paralel cu controlul nivelului de umplere se instalează un dispozitiv de protecție la preaplin, care în caz de urgență comandă o supapă de siguranță și oprește imediat alimentarea rezervorului.

Monitorizarea nivelului  

Monitorizarea nivelului cu componente verificate şi aprobări Ex internaţionale

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere