Monitorizarea duşurilor de urgenţă

Monitorizarea duşurilor de urgenţă

Siguranţă sporită pentru personalul sistemului

Monitorizaţi-vă duşurile de urgenţă în mod simplu şi sigur cu ajutorul soluţiilor de la Phoenix Contact.

Adeseori, întreţinerea duşurilor de urgenţă este efectuată suplimentar de un tehnician de service local iar în caz de urgenţă personalul sistemului poate apela la asistenţă pentru informarea sanitarilor. În plus, standardele internaţionale de protecţie la locul de muncă impun întreţinerea periodică a instalaţiilor.

Monitorizarea centralizată cu Phoenix Contact economiseşte turele periodice de control şi garantează faptul că duşul de urgenţă funcţionează şi imediat după ultima tură periodică de verificare. În plus, sanitarii sunt anunţaţi cu rapiditate, ceea ce sporeşte siguranţa personalului sistemului.

Avantajele dumneavoastră

  • Protecţie sporită la locul de muncă prin anunţarea cu rapiditate prin SMS, e-mail sau Web a serviciului de intervenţie şi a personalului sanitar din unitate în cazul declanşării duşului de urgenţă
  • Supravegherea confortabilă a duşurilor de urgenţă şi asigurarea funcţionării prin utilizarea serviciilor cloud
  • Consemnarea simplă a întreţinerii periodice de rutină datorită salvării automate a rapoartelor de revizie

Monitorizarea centralizată a stărilor sistemului

La utilizarea unui duş de urgenţă se declanşează un mesaj care poate fi transmis prin SMS, e-mail sau serviciul Web. Este posibilă şi o conexiune cu serverul ODP sau Proficloud, pentru a putea reacţiona rapid în caz de urgenţă.

Cu soluţia de la Phoenix Contact se transmit cu rapiditate mesaje de alarmă către serviciul de intervenţie şi personal sanitar din unitate în cazul declanşării duşului de urgenţă.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere