Tehnologii

Tehnologii care entuziasmează

Tehnologii care entuziasmează

Convingeți-vă de soluțiile noastre tehnologice inovatoare.

Baza produselor și soluțiilor noastre inovative sunt tehnologiile noastre. Aruncați o privire asupra avantajelor oferite de utilizarea tehnologiilor noastre.

PROFINET

PROFINET  

Unifică funcțiile IT și de automatizare

Tehnologia PROFINET constituie o arhitectură de bază performantă și compatibilă. Extensiile funcționale acoperă cerințele diferitelor domenii și soluții.

Funcțiile IT completează funcțiile tehnologiei de automatizare – astfel dispozitivele și rețelele PROFINET pot fi integrate optim în peisajele IT .

Tehnologie demaror hibrid

Demaror hibrid CONTACTRON  

Comutare inteligentă a motoarelor

Comutați, rotiți și protejați motoarele simplu, compact și în siguranță cu tehnologia demaroarelor hibride!

Protecție împotriva exploziilor – Teorie și practică

Broșură protecție împotriva exploziilor  

Principii privind protecția împotriva exploziilor

Constructorii, proiectanții și exploatatorii sunt puși față în față cu subiectul protecție împotriva exploziilor nu numai în instalațiile clasice din industria chimică și petrochimică. Există un potențial crescut de pericol și în zonele neprimejdioase la prima vedere, cum ar fi de exemplu industria alimentară.

În această broșură se prezintă detaliat riscurile zonelor cu potențial exploziv și se oferă suportul la activitatea zilnică.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere