Protecție de supratensiune pentru un sistem din provincia Hainan, cu turbulențe meteorologice frecvente

Hainan în China: Instalație pentru producția de polistiren

Înființarea Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company se bazează pe dezvoltarea capacităților mondiale de producție a polistirenului și pe producția limitată pe termen scurt.

Întreprinderea a fost creată dintr-un joint-venture al firmelor Hainan Shihua Petrochemical Company și Jiansu Jiasheng Chemical Company.

Obiectivul l-a constituit crearea unei instalații de gaz uscat FCC (Fluid Catalytic Cracking) cu o producție de stiren de 80.000 tone pe an. În plus mai era de construit o rețea de conducte între cele două firme-mamă.

Investiția totală în proiect a fost de 390 milioane RMB cu un câștig de un miliard de RMB.

Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company a mărit venitul întregii branșe industriale. Asta înseamnă că are o contribuție de 100.000 de tone de polistiren pe an.

Aplicație

Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company se află la granița sudică a Chinei. Regiunea este bântuită de furtuni și uragane.

Încă de la începutul planificării, protecția la descărcări atmosferice a fost un subiect important. Domnul Jiang, șeful pentru tehnologie, s-a decis să folosească dispozitive de protecție la supratensiune de la Phoenix Contact.

Soluție

Protecție la supratensiune în provincia chineză Hainan  

Protecție la supratensiune în peste 2000 de elemente

Hainan Shihua Jiasheng Chemical Company a implementat protecție la supratensiune de la Phoenix Contact la toate instrumentele de câmp și echipamentele electrice, la instrumentele din sistemul de control și dispozitivele de alimentare cu curent electric.

În total, peste 2000 de elemente sunt echipate cu dispozitive de protecție la supratensiune de la Phoenix Contact.

Dispozitivele de protecție la descărcări atmosferice FLASHTRAB FLT asigură protecția sursei de alimentare. Protecția la supratensiune din familia de produse VALVETRAB VAL și PLUGTRAB PT securizează centrul de control. Dispozitivele de protecție PLUGTRAB S-PT asigură în modelul cu protecție intrinsecă pentru instalarea pe câmp, transmiterea datelor sensibile ale tehnicii de măsurare, comandă și reglare.

Concluzie

Fabrica de etil benzen a trebuit să reziste de multe ori furtunilor și uraganelor. După instalarea dispozitivelor de protecție de la Phoenix Contact nu au mai existat probleme.

Domnul Jiang spunea: „Aceasta dovedește calitatea înaltă a dispozitivelor de protecție la supratensiune. Decizia noastră este cât se poate de corectă. Mi-aș dori, ca Phoenix Contact să se dedice mai mult opțiunilor de protecție din industria chimică.“

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere