Cablare eficientă de câmp cu cutii de joncțiune

Cablare eficientă de câmp cu cutii de joncțiune

Concept de instalare scalabil

Disponibilitate maximă prin modularitate.

Avantajele dvs.

  • Reducerea necesarului de spațiu, a greutății și costurilor pentru cablarea de câmp
  • Sporirea rezervelor pentru extinderea sistemelor la același necesar de spațiu
  • Proces mai simplu și mai sigur prin coduri de comandă unice
  • Pachet global de aprobări și disponibilitate
  • Susținere de planificare și plasare specifică pentru proiecte
  • Doar un singură persoană de contact pentru concepte de viitor

Aplicație

Cutii de conectare dispozitive de câmp într-un sistem chimic  

Cutii de conectare dispozitive de câmp într-un sistem chimic

În sistemele de inginerie de proces, semnalele analogice și binare sunt în continuare formele de semnal folosite cel mai des. În funcție de sistem, în câmp sunt colectate câteva sute până la câteva mii de semnale și conectate cu perechi individuale de artere la cardurile IO din tehnologia centrală de control. Această transmitere de semnal este cel mai ușor de operat și de diagnosticat. Necesită, însă, datorită cablării clasice în paralel, și cel mai mult spațiu în carcasa de câmp.

Cablurile pentru senzori individuale sunt colectate în cutii de conexiune de câmp, așa-numitele cutii de joncțiune și trase prin cabluri cu număr mare de conexiuni (trunks) spre sala de control centrală. Operatorii și planificatorii sistemelor se află, în cazul cablării de câmp, în parcuri chimice mereu în fața a noi provocări, pentru a putea economisi spațiu și bani. Același lucru este valabil pentru planificatorii și operatorii de sisteme modulare, respectiv platforme offshore și așa-numitele FPSO-Vessles.

Se adaugă cerința de a monta piesele sistemului în așa fel încât să se facă economie la greutate și, cu toate acestea, să se obțină suficiente rezerve de spațiu pentru a permite extinderi ulterioare ale sistemului.

Soluție

Phoenix Contact vă oferă acum pentru toate aplicațiile de procese tehnologice, pe lângă un portofoliu deosebit de cuprinzător, și o gamă de carcase din oțel inoxidabil, care a fost dezvoltată special pentru zone cu potențial exploziv.

CLIPLINE complete  

Lățimea redusă economisește spațiu

Blocuri terminale modulare pentru o densitate mare de instalare pe un spațiu foarte restrâns

Cu gama de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete privim în urmă la 90 de ani de experiență. Pentru cablarea în câmp în ingineria și tehnologia de proces, pe lângă tehnologia de conexiune cu șurub, vă mai stă la dispoziție și o inovație: tehnologia push-in.

Cu aceste blocuri terminale modulare veți avea o cablare bine organizată și cu economie de spațiu într-un spațiu foarte restrâns. Aceasta evită conexiuni greșite și oferă, de exemplu, cu seria PT 1,5 /S... cu o lățime de divizare de 3,5 mm, încă o capacitate de conectare de 1,5 mm² – astfel se creează spațiu pe șina DIN și se permite reducerea dimensiunilor carcasei.

Carcasă din oțel inoxidabil cu noul concept de flanșă  

Carcasă din oțel inoxidabil cu noul concept de flanșă

Carcasă din oțel inoxidabil cu un avantaj

Noile carcase de oțel inoxidabil se caracterizează, pe lângă pachetul global de aprobări, mai ales prin domeniul larg de temperatură de la +140°C până la -55°C. Puteți alege între diferite tipuri și mărimi de carcase (de la 100 x 100 x 80 mm până la 1000 x 1000 x 300 mm) precum și modele diferite (0 până 4 flanșe, capac, ușă).

Noul concept de flanșă a carcasei obține, la o stabilitate egală, o reducere a greutății cu cel puțin 10 procente față de carcasele obișnuite.

Cutii de joncțiune premontate, pregătite pentru conectare  

Soluția All in one economisește până la 30 de procente din spațiu

Cutii de joncțiune premontate și pregătite de conectare

La cerere, obțineți de la noi carcase din oțel inoxidabil gata echipate ca soluții complete. În funcție de cerințele dvs., carcasele conțin și blocurile noastre terminale modulare. Combinația aceasta reduce dimensiunea în comparație cu cutiile de conectare de câmp obișnuite, cu circa 30 de procente. Astfel se economisește greutate, spațiu și costuri la întreaga cablare de câmp. Trebuie doar să vă decideți între economia de spațiu (off-shore) sau rezervă suplimentară pentru extinderi de sisteme (de exemplu sisteme chimice).

Ne face plăcere să elaborăm cu dvs. conceptul optim de cablare de câmp și vă livrăm la cerere totul dintr-o singură sursă (single și multivendor), la nivel global, la timp și individual pentru proiectul dvs. - luați legătura cu noi.

Produsele noastre

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere