Înapoi la Prezentare generală

Modernizare eficientă a centralei energetice pe gaz Layyah

I & C Energo: companie de ingineri de top din Cehia

I & C Energo a. s. este o filială înființată în 1993 a companiei energetice CEZ a. s. din Republica Cehă.

Compania de ingineri și furnizori de top oferă servicii la nivel global.

I & C Energo este activă în mod deosebit la sistemele de măsurare și de control, sistemele de informare pentru industrie și sistemele electrice. La aceasta se numără și sprijinul la integrarea în sistem și construcție.

Aplicație

În cooperare cu Emerson Process Management, s. r. o., I & C Energo a primit în 2007 comanda de modernizare a sistemului de comandă a două unități de generare din centrala energetică pe gaz Layyah.

Centrala energetică din Layyah este – ca majoritatea instalațiilor din statele din Golf – o centrală combinată energetică și de desalinizare a apei de mare (Co-generation power desalting plants – CPDP).

Exploatatorul este SeWa (Sharjah Electricity and Water Authority).

Soluție

Blocuri terminale modulare de la Phoenix Contact  

Blocuri terminale modulare de la Phoenix Contact

Pentru modernizarea sistemului de comandă sunt folosite blocurile terminale UT și URTK de la Phoenix Contact. Cu ajutorul programului de planificare CLIP PROJECT este proiectată modernizarea.

Releele PLC cuplează – datorită lățimii lor reduse – semnalele dintre nivelul de control de 24 V și periferia sistemului de 110 V ca versiuni de actuatoare și senzori.

Sursa de alimentare QUINT POWER stabilizează tensiunea din circuitul secundar de curent – cu monitorizare activă a funcțiilor prin afișaj LED a stării.

Concluzie

Phoenix Contact este membru a programului Alliance Supplier de la Emerson Process Management.

Această acreditare și faptul că au fost realizate deja cu succes în trecut proiecte cu componente de la Phoenix Contact, au condus la aprobarea și colaborarea dintre I & C Energo, SEWA și Phoenix Contact în proiectul Layyah.

Prin utilizarea produselor de la Phoenix Contact, de exemplu sursele de alimentare QUINT POWER, pot fi modernizate tablourile de distribuție existente – fără spațiu suplimentar și astfel costuri suplimentare.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere