Înapoi la Prezentare generală

Centrale electrice inovatoare la Ritter Starkstromtechnik

Cele mai mari companii de produse electrice

Ritter Starkstromtechnik GmbH & Co, Dortmund se numără, cu cei 550 de angajați ai săi, se numără printre cele mai mari întreprinderi de produse electrice. Gama de produse și servicii a companiei acoperă patru domenii:

  • Interconectarea rețelelor mari din clădiri și sisteme prin tehnologia tradițională de instalare.
  • Organizarea și comanda proceselor tehnologice, prin soluții individuale de automatizare.
  • Dispozitive de comutare pentru gama de putere.
  • Distribuție sigură a tensiunii, prin sistemele de comutare la medie și joasă tensiune, pentru industrie și alimentarea cu energie.

Aplicație

Sistemele de comutare la medie și joasă tensiune, pentru industrie și alimentarea cu energie, sunt proiectate, dezvoltate și fabricate la firma Ritter din Olfen. Acestea sunt furnizate fie ca sisteme standard cu testare de tip, fie ca versiune specială personalizată.

O particularitate a gamei este sistemul inovator la medie tensiune, GT 4. În cazul acestora, lățimea versiunii 31,5 KA este redusă la 600 mm, pe baza caracteristicilor constructive speciale ale unității de putere.

Inovația în partea de comandă a sistemului este tehnologia de conectare rapidă QUICKON de la Phoenix Contact.

Soluție

Conexiune cu dislocare IDC  

Rapid și fiabil: conexiune cu dislocare IDC

În cazul blocurilor terminale cu conexiune rapidă QUICKON, conductorul nu mai trebuie dezizolat, iar ferulele lipsesc.

Conductorul este pus în contact, după tăiere, prin simplă ridicare, cu o șurubelniță standard. Cu tipurile de blocuri terminale cu secțiuni nominale de 1,5 și 2,5 mm², se pot conecta conductori de la 0,34 până la 2,5 mm².

Ca o completare la blocurile terminale pentru împământare și blocurile terminale cu trecere prin panou, există blocurile terminale modulare TWIN, cu mai mulți poli. Cu acestea, distribuția de potențial poate fi executată rapid.

Concluzie

Numeroase sarcini de comutare pot fi îndeplinite prin utilizarea conectorilor de separare, siguranță și pentru componente pe blocurile terminale bază.

În acest sens, sunt disponibile blocurile terminale modulare QUICKON, versiune hibridă. În acest caz, conexiunea rapidă este combinată cu conexiunea cu șurub sau cu arc. Astfel, utilizatorul poate alege liber, la cererea clientului sau în conformitate cu specificațiile, tehnologia de conectare.

Tehnologia de conectare rapidă QUICKON depășește cerințele standardelor relevante, de exemplu EN 60998, EN 60947, fiind aprobată pentru utilizare în domeniul Ex-e, conform directivei ATEX.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere