Parcuri de rezervoare

Parcuri de rezervoare

Monitorizare permanentă

Utilizați know-how-ul nostru comprehensiv în soluții și portofoliul larg de produse, pentru monitorizarea rezervoarelor și a supapelor.

Parcurile de rezervoare constau, de multe ori, din rezervoare cu diferite mărimi, cu o capacitate puțin peste 100.000 m3. Umplerea și golirea continue ale rezervoarelor trebuie să fie monitorizate, fiind necesară instalarea unei protecții fiabile de preaplin. În acest scop, o monitorizare automatizată a pozițiilor supapelor este esențială.

Phoenix Contact oferă, prin sistemele sigure, modulare de comandă și I/O, tehnologiile de comandă și întreținere la distanță, precum și amplificatoarele separatoare pentru domeniul Ex, o bază extinsă pentru automatizarea permanentă a rezervoarelor de acumulare.

Avantajele dvs.

  • Siguranță demonstrată cu tehnologia certificată SIL pentru protecția de preaplin
  • Comunicație prin senzori standardizați, cu tehnologie I/O conform NAMUR
  • Un partener de încredere pentru monitorizarea rezervoarelor și a supapelor, grație portofoliului extins, precum și know-how-ului în soluții și în domeniu

Monitorizarea pozițiilor supapelor

Soluție pentru monitorizarea pozițiilor supapelor  

Soluție pentru monitorizarea pozițiilor supapelor

Reduceți rata de avarie a sistemelor dvs. de conducte și de transport și, astfel, și costurile.

Soluția de monitorizare cu construcție modulară pentru senzorii de poziție a supapelor NAMUR permite verificarea și evaluarea continuă a tuturor proceselor din teren.

Protecție de preaplin

Tehnologie de comandă și componente Safety pentru protecție de preaplin  

Tehnologie de comandă și componente Safety pentru protecție de preaplin

Un ciclu automatizat de umplere-golire a rezervoarelor oferă numeroase avantaje. Totuși, pentru o protecție fiabilă absolută de preaplin trebuie să fie instalat un sistem de siguranță independent, conform SIL 2.

Numai în acest fel vă puteți asigura, în caz de urgență, că supapele pentru tur comută în mod fiabil. Phoenix Contact oferă soluția potrivită, cu tehnologia de comandă redundantă și componentele Safety.

Monitorizarea nivelului

Un angajat controlează nivelul de umplere al unui rezervor  

Monitorizarea nivelului de umplere și reacție rapidă

Pentru un management eficient al parcului de rezervoare trebuie să aveți permanent în vedere nivelul de umplere, precum și temperatura și presiunea. Un sistem format din diverși senzori, parțial în domeniul Ex, preia valorile măsurate corespunzătoare.

Vă oferim pachetul potrivit de tehnologie de comandă și comunicații, pentru a transmite aceste semnale, a le procesa și pentru a putea reacționa rapid.

Soluții complete pentru un management automatizat al parcului de rezervoare

Cu un portofoliu larg de tehnologii certificate SIL pentru siguranță funcțională, amplificatoarele separatoare Ex-i,
precum și sistemele modulare de controlere, dețineți controlul eficient al nivelului de umplere.

În paralel cu controlul nivelului de umplere se instalează o protecție de preaplin, care în caz de urgență comandă o supapă de siguranță și oprește imediat curentul pentru materialul transportat.

Soluții complete pentru un management automatizat al parcului de rezervoare  

Cu soluțiile complete de la Phoenix Contact, vă puteți eficientiza optim și sigur managementul parcului de rezervoare

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere