În amonte

În amonte

Tehnologie pentru condiții solicitante

Beneficiați de soluțiile robuste de monitorizare și comunicații.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Locuri de exploatare
    Locuri de exploatare

    Phoenix Contact oferă soluții de monitorizare și comunicații robuste de la locul de exploatare la conducte și până la depozitarea în rezervoarele locale.

  • Locuri de măsurare și rezervoare locale
    Locuri de măsurare și rezervoare locale

    Pe calea de la locul de exploatare la procesarea ulterioară sau la rezervoarele de acumulare trebuie monitorizată continuu calitatea și debitul materiei exploatate și trebuie verificat dacă există scurgeri.

De la locul de exploatare la conducte și până la depozitarea în rezervoarele locale, sunt necesare soluții de monitorizare și comunicații în amonte. Regiunile tipice pentru locurile de exploatare sunt caracterizate prin diferențe mari de temperatură și, de multe ori, lipsa infrastructurii.

Semnalele sunt preluate parțial din zonele Ex și trebuie să fie transmise în mod fiabil, la sute de kilometri. În acest sens, Phoenix Contact oferă numeroase soluții, cu portofoliul său extins și know-how-ul în domeniu. Acestea sunt bazate pe componente robuste pentru domeniu extins de temperatură, tehnologie de rețea pentru diferitele căi de transmisie sau sisteme I/O pentru toate semnalele standard ale senzorilor.

Imagine de ansamblu: amonte

Imagine de ansamblu: amonte

Phoenix Contact oferă soluții de monitorizare și comunicații de la locul de exploatare la conducte și până la depozitarea în rezervoarele locale.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere