Midstream

Midstream

Monitorizare sigură a conductelor și rezervoarelor

Cu soluțiile de monitorizare de la Phoenix Contact aveți întotdeauna sub control conductele și parcurile de rezervoare.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Conducte și transport
    Conducte și transport

    Digitalizați căile de transport și comunicați în permanență cu senzorul de conductă, până în camera de comandă.

  • Parcuri de rezervoare
    Parcuri de rezervoare

    Phoenix Contact oferă, prin sistemele modulare de comandă și I/O, tehnologiile de comandă și întreținere la distanță, precum și amplificatoarele separatoare pentru domeniul Ex, o bază extinsă pentru automatizarea rezervoarelor de acumulare.

Conductele de câteva sute de kilometri necesită soluții de monitorizare performante, pentru a putea identifica și localiza cu promptitudine și cu exactitate, de exemplu, scurgerile sau întreruperile în caz de urgență. În același timp, pentru inspecție și curățare este esențial să se determine exact poziția supapelor.

De asemenea, tensiunile de descărcare trebuie evitate, atât în sistemele de țevi, cât și în rezervoare, pentru a proteja electronica de defecte. Phoenix Contact oferă pentru domeniul Midstream soluții complete, pe baza protecției împotriva tensiunilor de descărcare, tehnologie radio, precum și tehnologie pentru siguranța funcțională, până la soluții stand-alone pentru monitorizarea fiabilă a grupurilor de întreținere de la distanță.

Imagine de ansamblu: midstream

Imagine de ansamblu: midstream

Soluții performante pentru monitorizarea conductelor, precum și pentru monitorizarea și comanda sistemelor de rezervoare.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere