În aval

În aval

Disponibilitatea ca prioritate de top

Soluțiile complete inovatoare asigură funcționarea fără probleme a sistemului dvs.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Rafinării
    Rafinării

    Disponibilitatea sistemului este un factor cheie atunci când vine vorba despre integrarea sistemelor magistrală de câmp pentru automatizare în sistemele de comandă a proceselor.

  • Rețele în ingineria de proces
    Rețele în ingineria de proces

    În sistemele de inginerie de proces, rezultatul depinde de un proces continuu de comandă.

Atunci când vine vorba de transformarea petrolului sau a gazelor în produse secundare sunt necesare procese complexe. Procese în care apar brusc până la 10.000 de semnale, care trebuie multiplexate inteligent.

Sunt achiziționate diferite tipuri de semnale, chiar și din domeniile cu potențial exploziv, fiind puse la dispoziția sistemului de comandă a proceselor. Principalul obiectiv este disponibilitatea absolută a rafinăriei. De aceea, mari părți din echipamentele electrice au configurație redundantă.

Phoenix Contact oferă soluții inovatoare pentru domeniul din aval, începând cu Termination Carrier pentru multiplexarea eficientă a semnalelor și până la sistemele de comandă redundante pentru aplicațiile protejate la avarii din rafinărie.

Imagine de ansamblu: aval

Imagine de ansamblu: aval

Phoenix Contact oferă soluții inovatoare pentru zona din aval, începând cu Termination Carrier, până la sistemele de comandă redundante

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere