Rafinării

Rafinării

Disponibilitate maximă

Phoenix Contact este expertul dv. în soluții scalabile, prin care puteți reduce la minimum timpii de nefuncționare ai sistemului dvs.

Disponibilitatea sistemului este un factor cheie atunci când vine vorba despre integrarea sistemelor magistrală de câmp pentru automatizare în sistemele de comandă a proceselor. Acest lucru este valabil atât pentru PROFIBUS PA cât și pentru FOUNDATION Fieldbus.

În Phoenix Contact găsiți un partener cu experiență în domeniu, pentru soluții scalabile. Soluțiile care măresc disponibilitatea sistemului și prin care reduceți la minimum consecințele unei erori în segment. Astfel, amplificatoarele separatoare, de exemplu, sunt înlocuite, respectiv extinse în timpul procesului, fără a afecta comunicarea cu nodurile magistralei de câmp.

Avantajele dvs.

  • Disponibilitate maximă în caz de eroare datorită componentelor cu capabilitate de înlocuire sub tensiune
  • Instalare rapidă cu ajutorul cutiilor de borne de câmp pre-cablate, gata de montare
  • Multiplexare ergonomică a mai multor semnale, datorită soluțiilor de cablare compacte, precum Termination Carrier

Cutii de joncțiune

Cutie de joncțiune în uz  

Cutii de joncțiune gata instalate pentru domeniul Ex

Cutiile de joncțiune sunt conectorii fagure pregătiți de instalare, cu care puteți realiza numeroase conexiuni la nivel de câmp.

Cutiile de joncțiune fie sunt pregătite în prealabil, putând fi adaptate de dvs. în mod specific, fie sunt complet echipate cu toate amplificatoarele separatoare și cablate complet. Acestea sunt ideale pentru utilizare în domeniul Ex.

Soluții pentru PROFIBUS PA și magistrala de câmp FOUNDATION

Tablou de distribuție pentru comunicare prin PROFIBUS PA sau magistrală de câmp Foundation  

Soluții pentru comunicarea prin magistrala de câmp FOUNDATION sau PROFIBUS PA

Pentru o comunicare fiabilă și perfectă prin magistrala de câmp FOUNDATION sau PROFIBUS PA, aici găsiți soluții gata cablate.

Astfel economisiți timp și instalarea și, cu ajutorul componentelor cu capabilitate de înlocuire sub tensiune, asigurați disponibilitatea sistemului. În plus, pentru dispozitive magistrală de câmp cu 4 conectori sunt disponibile și variante cu distribuție cu curent continuu de 24 V.

Termination Carrier

Termination Carrier  

Termination Carrier pentru multiplexarea semnalelor

În instalațiile industriale sunt generate până la 10.000 de semnale. De aceea există cerere pentru posibilități eficiente de multiplexare rapidă și fără erori.

Termination Carrier de la Phoenix Contact sunt soluția potrivită de cablare, pentru a conecta numeroase semnale, ergonomic și clar, cu sistemul de comandă de proces.

Structura multiplexării pentru semnale cu protecție intrinsecă

Reduceți numărul tablourilor de distribuție, în care să măriți densitatea semnalului și cea de instalare. Cu soluțiile noastre pentru multiplexarea semnalului, păstrați ergonomia și claritatea din domeniul Ex prin multiplexarea în cruce, cu module de interfață pentru plăci I/O ale DCS. Soluții inovatoare de marcare, și pentru domeniul Ex, care completează gama.

Structura multiplexării pentru semnale cu protecție intrinsecă  

Soluții ergonomice de la Phoenix Contact pentru multiplexarea semnalului

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere