Produse

Portofoliu de produse

Soluții industriale care inspiră

Cu îndelungata experiență și ținând cont de cerințele speciale, rezultă soluții convingătoare în domeniu, bazate pe produse excelente.

Phoenix Contact oferă soluții inovatoare pentru automatizarea proceselor de producție de petrol și gaze, transport precum și a celor de procesare. Baza acestor soluții este un spectru larg de tehnologie de conectare și automatizare. Combinate inteligent, aceste produse devin sisteme pentru o varietate de funcții, cum ar fi comandă, monitorizare la distanță sau înregistrarea valorilor măsurate.

Produse și soluții pentru domeniul petrolului și al gazelor  

Soluții industriale inspirate, grație produselor excelente

Phoenix Contact oferă soluții inovatoare pentru automatizarea proceselor de producție de petrol și gaze, transport precum și a celor de procesare.

Baza acestor soluții este un spectru larg de tehnologie de conectare și automatizare. Combinate inteligent, aceste produse devin sisteme pentru o varietate de funcții, cum ar fi comandă, monitorizare la distanță sau înregistrarea valorilor măsurate.

Soluții industriale inspirate

Produse excelente

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere