Conducte și transport

Conducte și transport

Soluții pentru fiecare infrastructură

Monitorizați-vă sistemul cu tehnologia de monitorizare și control la distanță, indiferent de condițiile de la fața locului.

Digitalizați căile de transport și comunicați în permanență cu senzorul de conductă, până în camera de comandă. Profitați de know-how-ul nostru în tehnologia de monitorizare și de control la distanță și supravegheați-vă fiabil sistemele, indiferent de infrastructura dată.

Pentru revizie și inspecție cu dispozitivul de inspecție a conductelor, găsiți la noi soluțiile complete pentru automatizarea clapetelor pentru dispozitiv. Pentru a elimina tensiunile de descărcare dăunătoare în mod fiabil, vă oferim un portofoliu larg de descărcătoare de supratensiune inovatoare.

Avantajele dvs.

  • Monitorizarea rapidă și sigură a scurgerilor, cu pachete complete pentru numeroase tipuri de semnale
  • Conductele sunt monitorizate cu soluții pentru dispozitive automatizate de inspecție a conductelor și monitorizarea poziției supapelor
  • Protecție fiabilă împotriva defecțiunilor cauzate de tensiunile de descărcare, grație eclatoarelor de separare

Monitorizare scurgeri

Sistem pentru monitorizarea scurgerilor  

Soluție pentru monitorizarea scurgerilor

Soluțiile pentru monitorizarea scurgerilor se bazează în principal pe compararea a două puncte de măsurare adiacente. Phoenix Contact oferă soluții cu care pot fi preluate și procesate multe semnale diferite de senzori, chiar și din zona Ex.

Pentru transmisia fiabilă, găsiți o mulțime de soluții radio sau prin cablu.

Prevenirea coroziunii

Dispozitiv de curățare într-o conductă  

Sisteme de automatizare pentru utilizarea în siguranță a dispozitivului de inspecție a conductelor

Asigurați-vă întotdeauna, cu dispozitivele de măsurare și curățare a conductelor, de starea conductelor dvs. și mențineți eficiența sistemului de transport.

Pentru utilizarea în siguranță a dispozitivului de inspecție, toate pozițiile supapelor trebuie să fie identificate și comunicate clar. La începutul și sfârșitul unei inspecții efectuate cu dispozitivul, clapetele acestuia pot fi automatizate în mod eficient, putând monitoriza de oriunde supapele, în mod fiabil.

Protecție la tensiunea de descărcare pentru conducte

Protecție la tensiunea de descărcare pentru conducte  

Soluții pentru protecția împotriva tensiunilor de descărcare cauzate de loviturile de trăsnet

Tensiunile de descărcare provocate de lovitura de trăsnet pot deteriora garniturile cu flanșă ale conductei, uneori ireparabil.

Cu eclatoarele de separare de la Phoenix Contact, puteți asigura protecția conductei pentru fiecare țeavă în parte și, astfel, un interval de întreținere mai mare și un timp de exploatare mai îndelungat.

Soluții de comunicare pentru fiecare infrastructură

Indiferent de condițiile de la fața locului, cu Phoenix Contact găsiți soluția de comunicare adecvată în acest scop. În funcție de tipul de semnal și de volumul de date, cu noi realizați o conexiune sigură a punctelor de măsurare, până în camera de comandă.

Soluție de comunicare pentru conducte  

Soluție sigură de comunicare, pentru transmiterea datelor în centrala de comandă

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Cooperare pentru monitorizarea scurgerilor din conducte

De la tehnologia de măsurare până la automatizarea proceselor

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere