Locuri de exploatare

Locuri de exploatare

Monitorizare sigură de la distanță

Cu soluțiile de monitorizare pentru locul de exploatare, aveți întotdeauna sub control starea sistemului dvs.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

Locurile de exploatare pentru petrol și gaz sunt foarte diferite, în funcție de geologie, geografie, materie exploatată și dimensiune. Acestea se pot afla la mulți kilometri unele față de altele: de multe ori, nu sunt nici cabluri pozate, nici rețele GSM disponibile. Locurile de exploatare demodate nu prea sunt echipate cu sisteme de monitorizare, ceea ce duce la servicii costisitoare.

Phoenix Contact oferă soluții complete robuste pentru digitalizarea terenurilor petroliere, ca echipare ulterioară (Brownfield) sau ca instalare nouă (Greenfield). Astfel monitorizați sursele și diagnosticați fiabil și rentabil, chiar și de la distanțe mari.

Avantajele dvs.

  • Un partener de încredere pentru digitalizarea terenurilor petroliere, grație soluțiilor complete scalabile
  • Comunicații sigure cu tehnologia de criptare, pentru mai multe căi de transmisie
  • Întreținere eficientă și rentabilă, cu concepte pentru acces mobil, respectiv de la distanță la sistem

Monitorizarea locurilor de exploatare

Remote Terminal Unit pentru monitorizarea locurilor de exploatare cu sursă de alimentare autonomă  

Soluție completă scalabilă pentru monitorizarea locurilor de exploatare

Remote Terminal Units, pe scurt RTU, reprezintă un aspect esențial în monitorizarea la distanță a locurilor de exploatare. Cu soluțiile complete de la Phoenix Contact, puteți îmbunătăți foarte mult accesul, de exemplu la stațiile de pompare.

Exploatarea și disponibilitatea sistemului sunt, astfel, mai transparente, deoarece întreținerea poate fi efectuată în funcție de cerințe.

Rețele securizate

Tehnologie sigură de rețea cu modulul radio Radioline  

Transmitere sigură a semnalelor cu modulul radio Radioline

În funcție de fiecare cerință tehnică și geografică a locului dv. de exploatare, Phoenix Contact vă ofere soluții fiabile și, mai presus de toate, sigure pentru transmiterea de date de la și către camera de comandă.

De la sistem de comunicație radio cu protocol de proprietate prin modemuri 3G cu router Security și tehnologie VPN și până la modemuri SHDSL, dacă este disponibilă infrastructura de conductori corespunzători.

Diagnosticare la distanță

Tabletă aprobată pentru zone Ex, pentru monitorizarea locului de exploatare  

Tabletă aprobată pentru zone Ex, pentru monitorizarea locului de exploatare

Accesați-vă în orice moment și de oriunde locul de exploatare și diagnosticați starea sistemului, în mod flexibil. De exemplu, cu aplicația Visu+ mobile utilizați o tabletă aprobată pentru zone Ex sau un smartphone Ex, pentru a avea acces la informațiile despre locul de exploatare.

Astfel îi oferiți personalului de service soluții eficiente de operare și monitorizare.

Conectarea în rețea a câmpului petrolifer digital

De multe ori, locurile de exploatare formează o rețea ramificată și cu ochiuri. Pentru transmisia fiabilă a datelor și pe mai mulți kilometri, la noi găsiți soluții de comunicații bazate pe modulele radio Radioline.

Rețelele-plasă pot fi realizate foarte ușor cu Radioline, direct la dispozitiv și cu un buton de reglare sau prin stick USB. În caz de deranjament, defecțiunea unui modul radio este compensată imediat.

Conectarea în rețea a câmpului petrolifer digital  

Prin tehnologia de rețea de la Phoenix Contact vă puteți lega terenul petrolier în rețea, în mod fiabil și sigur

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere