Locuri de măsurare și rezervoare locale

Locuri de măsurare și rezervoare locale

Calitatea și cantitatea în prim-plan

Monitorizați materia exploatată pe calea către procesarea ulterioară sau depozitarea în rezervoare.

Pe calea de la locul de exploatare la procesarea ulterioară sau la rezervoarele de acumulare trebuie monitorizată continuu calitatea și debitul materiei exploatate și trebuie verificat dacă există scurgeri. Procedurile standardizate de măsurare, spre exemplu API, stabilesc condițiile preliminare pentru o procesare a datelor la fel de standardizată în echipamentele electronice.

Aici, Phoenix Contact oferă soluții pentru aproape toate tipurile obișnuite de semnale, prin intermediul sistemelor modulare de comandă și I/O. Librăriile specifice de funcții bloc simplifică semnificativ integrarea stațiilor de măsurare. Pentru umplerea și golirea automatizată a rezervoarelor de acumulare puteți găsi soluții de monitorizare demonstrate.

Avantajele dvs.

  • O soluție modulară pentru aproape toate elementele de câmp, grație acceptării tuturor protocoalelor comune
  • Calitatea și cantitatea sunt pe primul loc cu tehnologia de monitorizare, conform standardului API
  • Proiectarea rapidă a unor calcule complexe, datorită funcțiilor bloc specifice

Funcții bloc pentru petrol și gaze

Screenshot: funcții bloc pentru petrol și gaze de la Phoenix Contact  

Funcțiile bloc conforme API simplifică proiectarea

Cu librăriile de funcții bloc conforme cu API pentru calculul volumelor de gaze, obțineți valori exacte cu privire la exploatarea dvs.

În plus, proiectarea este simplificată semnificativ, datorită funcțiilor bloc gata realizate, deoarece economisiți timp și bani.

Monitorizare rezervor

Rezervoare de petrol și gaze  

Tehnologie de comandă și comunicații pentru monitorizarea rezervoarelor

Datorită structurii modulare a tehnologiei noastre de comandă și comunicații, sistemul dvs. de monitorizare a rezervoarelor poate fi extins în orice moment.

Astfel sunteți întotdeauna informat cu precizie cu privire la nivelurile de umplere, precum și la cantitățile intrare și ieșite, deoarece calculul se bazează pe datele reale ale rezervorului dvs.

Unități LACT

Benzinărie în zăpadă  

Soluții de măsurare și monitorizare pentru analiza materiei exploatate

Pentru unitățile LACT (Lease Automatic Custody Transfer) Phoenix Contact oferă soluții automatizate de măsurare și monitorizare, cu funcții bloc specifice.

Pe baza standardului API, materia este analizată în ceea ce privește densitatea, temperatura și părțile componente. Pentru calcul și procesare ulterioară sunt disponibile întotdeauna informații conforme cu API.

Soluții de măsurare și comandă

Indiferent dacă vorbim despre 4 … 20 mA, Modbus, NAMUR, FOUNDATION Fieldbus sau PROFIBUS PA: sistemul de comandă modular de la Phoenix Contact permite procesarea mai multor măsurători comune.

Pe calea către rezervorul de acumulare puteți citi și comanda dispozitive permanente, cum ar fi stațiile de pompare, supapele sau debitmetrele. Avantajul dvs. major: sistemul permite modificări în orice moment, astfel încât tehnologiile ulterioare de comunicații la distanță să poată fi integrate perfect.

Topologie: soluții de măsurare și comandă  

Soluție de măsurare și comandă pentru transportul de petrol și gaze la rezervorul local

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere