FPSO și furnizor de platforme

FPSO și furnizor de platforme

Tehnologie fiabilă la bord

Împreună cu Phoenix Contact, realizați soluții pentru automatizare pe și sub punte.

În producția de petrol costisitoare, cu FPSO automatizarea eficientă poate fi un avantaj competitiv cheie decisiv. Tendința este de întreținere la distanță a sistemelor navale și de personal tehnic mai puțin odată cu creșterea dimensiunilor navei. În același timp, sunt importante și certificatele și protocoalele maritime, precum SAE J1939, NMEA 2000, RS-323/485, GL sau ABS.

Hardware-ul trebuie să reziste în condiții dure și să includă funcții specifice, de exemplu capacitatea de estompare totală a afișajelor. În acest caz, Phoenix Contact este partenerul dvs. cu experiență pentru soluții de automatizare fiabile pe și sub punte.

Avantajele dvs.

  • Funcția performant și securizată Heave Compensation, grație soluțiilor de comandă redundante
  • Mai multă siguranță la bord, cu integrarea perfectă a detectoarelor de gaze
  • Soluții flexibile de operare și monitorizare, grație IPC-urilor, HMI-urilor și soluțiilor de vizualizare pentru construcția de nave

Soluții Heave Compensation

Pistoane pentru Heave Compensation  

Soluții de automatizare pentru Heave Compensation

Cu o soluție de automatizare pe baza unei redundanțe aplicative a sistemului, vă asigurați că funcția Heave Compensation garantează întotdeauna poziția corectă a navei.

De exemplu, dacă funcția Dynamic Positioning nu mai este suficientă din cauza creșterii nivelului apei. Cu routerele MGUARD-Security și tehnologia VPN, comunicația securizată împotriva accesului neautorizat în rețea este asigurată.

Detectarea gazelor

Tablou de distribuție cu tehnologie de comandă Axioline  

Design redundant de sistem, pentru o alarmare sigură

În mod special în industria de petrol și gaze, diferite gaze reprezintă un pericol pentru om și mașină. Cu o soluție de la Phoenix Contact, introduceți analizorul perfect în sistemul de comunicații.

Datorită configurației redundante, în caz de urgență sunt asigurate imediat alarma și contramăsurile.

Vizualizare redundantă multi-client

HMI-uri pentru aplicații maritime  

HMI-uri pentru aplicații maritime

Cu soluțiile noastre de operare și monitorizare, vă asigurați că aveți la dispoziție informațiile corecte în locația corectă. Prin urmare, clienții au acces la un server redundant superior.

Pe PC-ul industrial central stabiliți drepturile de acces și ce subseturi sunt oferite cărui client. Aceasta se bazează în mod special pe hardware-ul și software-ul adaptate la construcția de nave.

Alarmare și monitorizare redundante

Sisteme precum propulsia unei nave, generarea de energie, mașina de canotaj sau centrala de anunțare a incendiilor fac parte dintre serviciile esențiale la bord. Dacă acestea se avariază, asta înseamnă pericol pentru echipaj și pentru navă. Pentru a fi informat la timp cu privire la situații critice, este instalat un sistem redundant de alarmare și modernizare, bazat pe tehnologie robustă de control și de rețea.

Pe lângă serviciile esențiale sistemul informează și despre starea generală, despre gradul de umplere al apei de balast al rezervoarelor de combustibil și al rezervelor de apă potabilă.

Concept de redundanță pentru nave  

Concept de redundanță pentru nave

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere