Petrol și gaze

Petrol și gaze

Creșterea eficienței, reducerea la minimum a timpilor de nefuncționare

Automatizați-vă sistemul în mod sustenabil, cu produsele și soluțiile de la Phoenix Contact.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Aplicații și soluții
  Aplicații și soluții

  Phoenix Contact oferă soluții complete flexibile și extensibile, pentru a optimiza procesele din amonte, midstream și aval, precum și offshore și onshore.

 • Produse
  Portofoliu de produse

  Phoenix Contact oferă un spectru larg de tehnologie de conectare și automatizare pentru utilizare în industria de petrol și gaze.

 • Referințe
  Referințe

  Oriunde în lume, vă sprijinim cu componente și soluții robuste și fiabile la implementarea de proiecte în domeniul petrol și gaze.

Industria de petrol și gaze se află în transformare: atât producătorii cât și operatorii trebuie să sporească eficiența sistemelor lor. La construcția unui nou câmp, digitalizarea sistemului asigură procese eficiente legate de exploatarea, transportul și procesarea petrolului și a gazelor. Dar pentru a automatiza fiabil pentru viitor instalațiile uneori depășite din sistemele existente, Phoenix Contact oferă un portofoliu cuprinzător de hardware și software.

Cu aceste soluții flexibile și extensibile din tehnologia de comandă și de control la distanță, componentele de securitate și Ex-i, protecție la supratensiune, precum și software-ul specific domeniului, produceți mai eficient și reduceți timpii de nefuncționare.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Serviciu

Descărcări

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere