Nave

Nave

Siguranță la bord

Contați pe soluțiile certificate de la Phoenix Contact pentru utilizarea pe și sub punte.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

 • Punți
  Punți

  Phoenix Contact oferă soluții personalizate pentru puntea navei, de la soluția de controler redundant, până la dispozitive maritime de operare și monitorizare.

 • Sala mașinilor
  Sala mașinilor

  Cu sisteme redundante, Phoenix Contact asigură o operare de înaltă disponibilitate și eficientă a motoarelor și propulsiilor.

 • Cală
  Cală

  Phoenix Contact oferă soluții pentru cală - de la controlerul pentru sistemele de iluminare și sistemul hidraulic, până la managementului încărcăturii și apei de balast.

 • Ecluze
  Ecluze

  Luminile de semnalizare și tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact garantează o operare sigură și eficientă a ecluzelor.

Indiferent că e vorba de cargouri, nave de croazieră, nave speciale, iahturi sau feriboturi: Phoenix Contact vă livrează soluții individualizate, bazându-se pe un spectru cuprinzător de produse.

De la monitorizarea de buncăr, arderea deșeurilor și prepararea apei și până la măsurarea puterii arborelui de propulsie, sistemele noastre asigură un control și un transfer de date fără probleme în toate domeniile de aplicație. Indiferent dacă este conectat prin cablu sau wireless: oferim soluții de mare capacitate și fiabile, inclusiv pentru condiții aspre, testate și confirmate după toate autorizările navale relevante.

Prezentare generală: nave

Prezentare generală: nave

Controler sigur la defecțiuni și soluțiile de monitorizare pentru o operare fiabilă a navei

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere