Service și asistență

Service și asistență

Calitatea nu este o întâmplare

„Made by Phoenix Contact“ înseamnă, pentru noi: cea mai bună calitate în fiecare produs, în fiecare conversație, pentru întreaga soluție.

Indiferent dacă operați, planificați, produceți sau întreținere sisteme - departamentul nostru de service vă sprijină în mod fiabil și adaptat la cerințele dvs.

Securitate IT pentru marină și rețele offshore

Consultație  

Beneficiați de know-how-ul experților noștri

Protejați-vă navele și platformele dvs. offshore împotriva accesului neautorizat al persoanelor sau software-ului malware. Ethernetul industrial de la Phoenix Contact poate fi integrat ușor în infrastructura de automatizare, deoarece, prin experiența noastră de decenii în automatizare și rețele Ethernet industriale, simplificăm soluția Ethernet.

Cunoaștem și înțelegem așteptările și cerințele automatizării și tehnologiei de rețea ale sistemului dvs. marin și offshore. Asta puteți vedea și constata la produsele și soluțiile noastre, precum și la consilierea noastră competentă.

Training și ateliere

Clienți într-o sesiune de instruire  

Transfer de cunoștințe, adaptate la nivelul dvs. de cunoștințe

Pe baza contactelor intensive cu clienții și a experienței îndelungate în domeniu, am dezvoltat un concept de calificare cu care ne adaptăm la nevoile dvs. individuale de instruire a angajaților:

În funcție de faza proiectului, grupul țintă și cunoștințe deja dobândite, oferim soluția potrivită pentru dvs.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere