Produse

Produse

Soluții industriale care inspiră

Cu îndelungata experiență și cunoștințele obținute din cerințele speciale, rezultă soluții convingătoare în domeniu, bazate pe produse excelente.

Produse şi soluţii pentru marină și offshore  

Soluții industriale inspirate, grație produselor excelente

Phoenix Contact vă oferă soluții inovatoare și certificate pentru nave și platforme offshore, de la tehnologii de comandă, până la vizualizarea de HMI-uri maritime. Baza acestor soluții este un spectru larg de tehnologie de conectare și automatizare.

Combinate inteligent, aceste produse devin sisteme pentru o varietate de funcții, cum ar fi comanda, monitorizarea la distanță sau înregistrarea valorilor măsurate. Cu ajutorul know-how-ului din domeniu, al experienței îndelungate și ținând cont de cerințele speciale, rezultă soluții industriale inspirate.

Aprobări maritime: securitate verificată

Logo-urile societății de certificare Bureau Veritas, Lloyd’s Register, DNV GL, GL, Rina Services, ABS  

Aprobări maritime: securitate verificată

Premisa pentru o automatizare sigură și fiabilă în construcția navală o reprezintă aprobările maritime. Phoenix Contact oferă în domeniul construcției navale produse cu aprobările necesare.

Doriți să vă informați despre certificate noastre? Atunci vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru a primi acces la lista noastră.

Soluții industriale inspirate

Produse excelente

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere