Offshore

Offshore

Certificat pentru aplicații maritime

Bazați-vă pe soluțiile demonstrate și fiabile pentru utilizare pe platforme de foraj sau nave.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Platformă de foraj
    Platformă de foraj

    Phoenix Contact realizează soluții puternice pentru platformele de foraj pe baza tehnologiilor maritime și Ex-i.

  • FPSO și furnizor de platforme
    FPSO și furnizor de platforme

    Phoenix Contact oferă soluții pentru automatizarea sistemelor navale, pentru a realiza prin FPSO-uri exploatarea costisitoare a petrolului într-un mod cât mai eficient.

Pe nave în domeniul offshore, ca FPSO-urile (Floating Production Storage and Offloading Unit) sau plattform-suppliere, certificările tipice pentru marină sunt obligatorii. Fiabilitatea absolută este la fel de importantă, deoarece navele costisitoare trebuie să opereze în mod constant, pentru a nu întrerupe transportul de petrol, respectiv gaze.

Sistemele de susținere a vieții pe nave, așa numitele essential services, cum ar fi motoarele sau protecția la incendii, sunt concepute redundant, pentru a garanta în permanență o funcționare sigură. Pentru aproape toate cerințele de automatizare din domeniul Offshore, la Phoenix Contact găsiți soluții demonstrate și fiabile.

Imagine de ansamblu: offshore

Imagine de ansamblu: offshore

În cazul soluțiilor offshore pentru nave și platforme de foraj, se pune accentul pe certificările tipic maritime și pe o fiabilitate ridicată

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere