Maritim 4.0

Navă de containere în port

Adaptat cerințelor de viitor, digital și eficient

Automatizare fiabilă a navelor în toate etapele de funcționare.

Navele autonome vor deveni o realitate în următorii ani, iar subiectele Industrie 4.0 și digitalizarea aplicată prin „Maritim 4.0” au devenit din ce în ce mai importante.
Digitalizarea navelor necesită tehnologii și soluții noi în toate etapele lor de funcționare, care să corespundă cerințelor viitorului, privind operarea mai eficientă și digitală a acestora. Retehnologizarea și digitalizarea navelor existente joacă, de asemenea, un rol esențial.

Aprofundați-vă în lumea soluțiilor maritime de ultimă generație de la Phoenix Contact.

Soluții pentru managementul flotei bazat pe cloud

Managementul flotei bazat pe cloud  

Managementul flotei bazat pe cloud

Phoenix Contact dezvoltă chiar și în prezent soluții împreună cu compania parteneră M.A.C. System Solutions, care favorizează creșterea eficienței și digitalizarea navelor. Astfel, îndeplinim cerințele operatorilor de nave, privind folosirea în mod util a datelor și informațiilor colectate pe navă, și prin urmare, creșterea eficienței energetice, respectiv reducerea consumului de combustibil și a emisiilor.

Soluții pentru ingineria navală inteligentă cu Modular Type Packaging

Modular Type Packaging  

Inginerie navală inteligentă cu Modular Type Packaging

În domeniul construcțiilor de nave, șantierele navale și furnizorii vor solicita de asemenea o tehnică mai flexibilă și mai inteligentă în viitor. Împreună cu VDMA și furnizorii principali ai industriei navale, Phoenix Contact lucrează într-un grup de lucru, la un procedeu de standardizare pentru integrarea modelelor de pachete de tip modular în industria navală.

Module Type Packaging (pe scurt: MTP) descrie standardizarea comunicării dintre subsistemele de pe navă și nivelul de control, pentru a reduce complexitatea tuturor participanților de-a lungul lanțului valoric din construcțiile navale. În multe locuri, întreaga modularizare mecanică poate fi transferată și la nivelul sistemului de automatizare. Astfel, utilizatorii din cadrul lanțului de aprovizionare pentru construcțiile navale beneficiază de avantaje privind rapiditatea în cadrul ingineriei și îmbunătățirea calității în integrarea subsistemelor.

Aplicația PLCnext Technology „NMEA Data Collector“ disponibilă acum în PLCnext Store

PLCnext Store  

PLCnext Store

Cu aplicația PLCnext Technology "NMEA Data Collector", protocoalele de date NMEA 0183 specifice navelor pot fi implementate fără eforturi de inginerie și programare.

În PLCnext Store, Phoenix Contact vă oferă o inovație digitală cu aplicația "NMEA Data Collector" pentru a face construcția navală și transportul maritim mai inteligent, mai digital și mai eficient.

Îndepliniți într-un mod simplu cerințele dvs. de înregistrare a datelor și facilitați-vă configurarea sistemului naval. Economisiți timp și bani pentru implementarea protocoalelor de date NMEA 0183 specifice navelor, fără eforturi de inginerie sau de programare.

NMEA Data Collector de la Phoenix Contact a fost dezvoltat în special pentru industria maritimă. Conectați propriile sisteme la înregistratorul datelor de navigație pentru a vă asigura datele de sistem necesare.

Aplicația colectează semnale de la sistemele compatibile NMEA și le procesează conform NMEA 0183 pentru înregistratorul datelor de navigație (Voyage Data Recorder). Aceasta este creată ca o soluție modulară. Stabiliți în mod individual numărul și tipul de semnale (digitale sau analogice) necesare pentru aplicația dvs. specifică.

Integrați pur și simplu NMEA 0183 în sistemul dvs. și descărcați acum aplicația NMEA Data Collector.

Avantajele dumneavoastră

  • Punere rapidă în funcțiune, grație vizualizării web inteligente
  • Parametrizare simplă, fără eforturi de inginerie sau de programare
  • Integrarea individuală a semnalelor digitale și analogice arbitrare
  • Prelucrarea automată a datelor dvs. de sistem prin protocolul NMEA 0183
  • Soluție personalizată pentru industria maritimă

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere